מכונת כביסה מכונת כביסה חדשה שפתאום אינה סוחטת טוב

• הוסף לסימניות
קנינו מכונת כביסה לפני כחצי שנה של חברת בוש ולאחרונה הבגדים יוצאים סחוטים
היא אינה סוחטת טוב
למשהו יש רעיון למה?

• הוסף לסימניות
סחוטים ועדיין רטובים? התוף מסתובב מספיק חזק?
לא כ'כ סחוטים, אולי הבעיה בגומי מאחורה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים אם מכונה שלא סוחטת כי התוף בכלל לא מתחיל להסתובב????
אשמח לעזרה !!!!!
צריך טכנאי או שאפשר לבד?

• הוסף לסימניות
מכונה שלא סוחטת טוב יכול להיות בעיה או סתימה במשאבה,
תפתחי למטה בדלת הקטנה ותבדקי מה מפריע.

אם התוף לא מסתובב יש כנראה בעיה במסיבים (לאגרים), ואז צריך להזמין טכנאי

• הוסף לסימניות
אם זה לפני חצי שנה זה עגיין בתוך תקופת האחריות צריך לדבר עם החברה של המכונה והם חייבים לבוא לתקן לי זה קרה עם מכונת כביסה של בקו בא טכנאי ומצא שכרטייסג ההזכרון היה פגום והחליף אותו ללא תשלום

• הוסף לסימניות
לנו קרה פעם שהמכונה לא סחטה
ובאמת היה תקוע בפילטר למטה כפתור פלסטיק
תנסו לבדוק ולחסוך טכנאי

• הוסף לסימניות
יש לך אחריות שנה מגיע טכנאי ללא תשלום
אם זה לפני חצי שנה זה עגיין בתוך תקופת האחריות צריך לדבר עם החברה של המכונה והם חייבים לבוא לתקן לי זה קרה עם מכונת כביסה של בקו בא טכנאי ומצא שכרטייסג ההזכרון היה פגום והחליף אותו ללא תשלום
כדאי לבדוק טוב טוב לפני שמביאים את הטכנאי שלהם.
מוזר שגם להורים שלי קרה ממש לאחרונה אותו סיפור, מכונת בוש חדשה בתוך האחריות שלא סחטה טוב בגדים, אמי הזמינה טכנאי מטעם החברה, לקח לו שבוע לבוא ולבסוף הוא תיקן ולקח תשלום גבוה מטכנאי רגיל ואמר שזה לא כלול באחריות.

• הוסף לסימניות
זה מעניין מאד וכדאי לפרסם את חברת בוש על "התנהגות למופת" במרכאות כפולות להגיד להם שמפרסמים אותם ז יכול להפחיד אותם ולגרום להם לחשו לפני שהם עושים את זה עוד פעם

• הוסף לסימניות
מכונה שלא עבדה ולא הסתובבה לפעמים ושהזמנתי טכנאי הוא אמר שהגיר במנוע שחוק וצריך להחליף אותו והוא לקח על הכל ביחד 450

• הוסף לסימניות
אצלי מכונה ממש חדשה של בוש- חודשיים וחצי.
8 קילו
לא סוחטת מכונות קצת יותר כבדות,
מישהו ניתקל בכזה דבר? זה נורמלי?
לדוגמא: שטיח אמבטיה
או 3 מגבות רחצה ביחד.
בשביל מה היא 8 קילו אם לא בשביל לכבס קצת יותר?
ביום ששי האחרון, כל הבית שלי הוצף מים, אחרי שלא סחטה.

• הוסף לסימניות
המכונה שלי לא סוחטת בתוכנה של כביסה כהה מישהו נתקל בבעיה דומה?

• הוסף לסימניות
אצלי מכונה ממש חדשה של בוש- חודשיים וחצי.
8 קילו
לא סוחטת מכונות קצת יותר כבדות,
מישהו ניתקל בכזה דבר? זה נורמלי?
לדוגמא: שטיח אמבטיה
או 3 מגבות רחצה ביחד.
בשביל מה היא 8 קילו אם לא בשביל לכבס קצת יותר?
ביום ששי האחרון, כל הבית שלי הוצף מים, אחרי שלא סחטה.
שני דברים שראיתי אצלי,
כשיש חוסר איזון בתכולת התוף המכונה לא מצליחה לסחוט, זה קורה לי בשטיח אמבטיה (שהוא פריט אחד ונהיה מאוד כבד כשמתמלא במים). דווקא אם תהיה מכונה יותר מלאה היא מצליחה לסחוט בד"כ.
דבר שני, רוב התוכניות מיועדות לחצי / רבע / שליש מכונה ולא ל8 קילו. אם רוצים את מלוא היכולת שלה ל8 קילו צריך להשתמש בתוכניות של כותנה שמיועדות למכונה מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה