מכונת כביסה מכונת כביסה ליחידת דיור

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשכיר יחידת דיור וצריך לקנות מכונת כביסה קטן של 7 ק"ג
אשמח לשמוע מבעלי הניסיון מה שוה וזול
כמו כן אם יש למישהו למסירה או למכירה בזול מכונה שעובדת טוב
תודה מראש

• הוסף לסימניות
7 ק"ג זה לא קטן
זה גודל מכובד גם למשפחה עם כמה ילדים

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשכיר יחידת דיור וצריך לקנות מכונת כביסה קטן של 7 ק"ג
אשמח לשמוע מבעלי הניסיון מה שוה וזול
כמו כן אם יש למישהו למסירה או למכירה בזול מכונה שעובדת טוב
תודה מראש
עד איזה סכום אתם רוצים להשקיע ?
יתכן ויש לי משהו יד שנייה במצב מעולה !!!!

• הוסף לסימניות
מכונה מומלצת שרוב המשכירים קונים זה של חברת באייר
עולה 1290 פלוס מינוס
מחזיק מלא שנים

• הוסף לסימניות
אני כועסת נורא על המשכירים שלי
בתור נשואה צעירה שלא יודעת מה זה כביסות...... תקעו לי מכונה שבקושי מנקה נהרסו לי המון בגדים

• הוסף לסימניות
מנסיון אם רוצים מכונה טובה וזולה, כדאי לקנות מכונה של חברת 'זנוסי', היא לא הכי זולה אבל היא מכונה מאוד אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
מלמידה על בשרי.
לפני שמתחילים לכבס,במכונה של יחידה לנקות היטב מבפנים ומבחוץ ולהפעיל מכונה אחת ראשונה עם כוס חומץ.

לכביסה נקיה באמת

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש הרבה ביחידות שמרהטים הכל חוץ ממכונת כביסה . זה מוצר חשמל שיחסית עושה בעיות, כל אחד אוהב חברה אחרת עם תוכניות אחרות.
אני נמצאת בכזאת יחידה, הדבר היחיד שקנינו כשנכנסנו היה מכונת כביסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה