מכונת כביסה מכונת כביסה - מהן המלצותיכם בהתאם לתנאים הנדרשים לנו?

• הוסף לסימניות
למי יש המלצות על מכונה כביסה מוצלחת?

דרישות:

לא גרמנית

מכבסת טוב

עדיף חצי מכנית.

מישהו שמע איך קריסטל היום?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מידע כלשהו בעניין?

• הוסף לסימניות
קונסטרוקטה או בוש 7 ק"ג.
ארץ ייצור: ספרד / פולין.

(אגב, פרעות ת"ח-ת"ט והאינקויזיציה גם כן לא היו משהו...)

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה 8 ליטר
לאחר שהקודמת: AEG שמשה אותי בנאמנות 15 שנה ולבסוף שבקה חיים.
אני מרוצה מאד מהקונסטרוקטה. היא מכבסת היטב, מכילה המון ובינתיים (כמעט שנה) מתנהגת יפה...
הרבה נחת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1088627:
לי יש קונסטרוקטה 8 ליטר
לאחר שהקודמת: AEG שמשה אותי בנאמנות 15 שנה ולבסוף שבקה חיים.
אני מרוצה מאד מהקונסטרוקטה. היא מכבסת היטב, מכילה המון ובינתיים (כמעט שנה) מתנהגת יפה...
הרבה נחת!!

קונסטרוקטה 8 ליטר וקונסטרוקטה 7 ליטר אינן מיוצרות באותו מפעל.
ה- 8 גרמנית...
וזה בדיוק מה שהיא לא רצתה.

• הוסף לסימניות
לי יש בוש 8 ק"ג, חמסה מאד מרוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1088622:
(אגב, פרעות ת"ח-ת"ט והאינקויזיציה גם כן לא היו משהו...)

צודקת. אלא שככל שקרובים יותר לארוע, וצוואת הקרובים עדיין מהדהדת, הלב חם יותר.

לשם דוגמא - מיד לאחר החורבן רצו ישראל לנהוג בעצמם הרבה מנהגי צער ואבילות, (לא זוכרת מדוייק, ולכן אינני מפרטת .) והנביא מנע אותם מכך. היום, אפילו מה שגזרו חכמים כמנהגי אבילות קשה לאנשים לקיים ומחפשים קולות. [וכבר שמעתי נערות מתפארות: אצלינו נוהגים שנשים ובנות לא צמות בי"ז בתמוז"] האם השתנה משהו מבחינת החורבן? לא. השתנה משהו מבחינת החיבור שלנו. ולמימד הזמן יש כאן הרבה מה לומר.

תודה רבה לכל המסייעים ונותני המידע. אם יש לעוד מישהו מידע להוסיף - אשמח.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1087896:
למי יש המלצות על מכונה כביסה מוצלחת?

דרישות:

לא גרמנית

מכבסת טוב

עדיף חצי מכנית.

מישהו שמע איך קריסטל היום?

כמעט רוב החברות ה"גרמניות", לא מייצרות בגרמניה...

• הוסף לסימניות
ה"בוש" וה"קונסטרוקטה" 8 ק"ג מיוצרות בגרמניה
ה6 ק"ג וה7 ק"ג לא תוצרת גרמניה אלא תוצרת פולין וכו'
(מבירור שעשיתי ממש לאחרונה)

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה 8 ק"ג מאוד מאוד מאוד מרוצה, לא מיוצר בגרמניה. [גילוי נאות, יש לי אותו רק כמה חודשים]

• הוסף לסימניות
בוש,קונסטרוקטה וסימנס מיוצרות באותו מפעל תחת 3 שמות שונים
ועל הבוש 8 ק"ג שרכשתי לפני כשבועיים כתוב "Made in Germany"

• הוסף לסימניות
יש להם מפעלים בכמה מדינות וארצות.

• הוסף לסימניות
בזאפ אפשר לראות מה ארץ הייצור של כל מכונה.
אך אני קצת סקפטית האם יש עדיין מכונות חצי מכניות כמו שאת רוצה. היום הכל נהיה דיגיטלי :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1088816:
לי יש קונסטרוקטה 8 ק"ג מאוד מאוד מאוד מרוצה, לא מיוצר בגרמניה. [גילוי נאות, יש לי אותו רק כמה חודשים]

על הקונסטרוקטה שלי כתוב ג"כ made in Germany.
זה לא אמין?
מנין המידע?

ולפותחת האשכול - יש מה להתפעל מעצם העמידה על העיקרון (גאווה יהודית!), גם אם אנו עצמנו החלטנו לנהוג אחרת...
(מהשיקולים שהזכרתי לעיל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה