מכונת כביסה מכונת כביסה מה יותר טוב אלקטרולוס או בוש ?

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה מה יותר טוב אלקטרולוס או בוש ? זה די דחוף תודה!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
2 חנויות. כל אחת משווקת משהו אחר
מכונת כביסה 10 קילו
בוש או אלקטרלוקס
וכן מייבש כביסה זנוסי או בלומברג 8 קילו
חייבת להחליט היום אחרת אין בגדים לשבת.....

• הוסף לסימניות
יש לי מטבח שלם כולל ארון למכונת כביסה והוא דיי צר האפשרויות שלי היו או לקנות אלקרולוקס פתח עליון צרה או להשים את המכונה (בוש כמובן) במקום אחר, בחרתי באלקטרולוקס ושבוע אחרי כבר הצטערתי שלא פירקתי את כל המטבח לגורמים, היא רק מרטיבה כמעט ולא מורידה כלום. אנחנו מפרקים אוקסיג'נים על ימין ועל שמאל לנקיון הבגדים
לסיכום: בוש ברור.
יש לצייו שזה היה לפני חמש שנים ואולי השתנו מאז, ושהשירות לקוחות שלהם היה יוצא מן הכלל - כחודש וחצי אחרי הקניה ביטלתי את הביטוח על המכונה והחזירו לי רטרו הייתי בשוק.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
בוש פתח קדמימרוצה חוץ מאבקת כביסה שמצטברת בגומי
אלקטרלוקס היה לקרוב משפחה הלכה מהר מדי לטעמו

• הוסף לסימניות
המוצרים של אלקטרו לוקס הינם איכותיים! כמעט כל המטבח שלי מהם ומאוד מרוצה!
לא הייתה לי הכרות עם מכונות כביסה שלהם...
יש לי בוש ובלומברג ומאד מרוצה משנייהם!
אבל כמובן הכל תלוי בדגם... אם תעדכנו על איזה דגם מדובר תחכימו יותר...
תתחדשו בעז"ה!!!

• הוסף לסימניות
זה אותה רמה בגדול - ההבדל הוא בדגם ספציפי שבו את מתלבטת - בגדול לבוש יש יותר חלקי חילוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה