מכונת כביסה מכונת כביסה מילה, האם הבגדים יוצאים נקיים יותר או שההבדל

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה מילה, האם הבגדים יוצאים נקיים יותר או שההבדל הוא רק בתוחלת חיים
מחיר של מכונה כזו היא פי 3 ממכונה רגילה
לא יותר כלכלי להתחדש כל - 5-7 שנים ,
ולא בטוח ש"מילה" אכן תוכיח את עצמה בעתיד הרחוק
שכן מותגים רבים שנחשבו בעבר לאיכותיים , היום כלל וכלל לא מומלצים
ממתינה לתגובות בעד / נגד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לקרובי משפחה שאצלם הכל הכי הכי....
קנו מ. כביסה של מילֶה. אחרי מספר שנים מועטות (אולי 3 או 4) הלך ה מח (מחשב) של המכונה.
מח חדש זה 3000₪. כמובן שקנו מכונה חדשה אחרת ב 3000. וקיבלו משהו איכותי.
בנתיים זה מחזיק יותר מ מילֶה.

זה עניין של מזל. אבל יש ככ הרבה סוגים טובים. למה דווקא זה?

• הוסף לסימניות
אצל קרובת משפחה הלכה המכונה אחרי7/8 שנים
לא רואה הבדל בכביסה
העיקר זה החומרים

• הוסף לסימניות
המחיר בערך פי 2 או 1.5 , לא פי 3, ואני כן רואה הבדל מבחינת ניקיון הבגדים (אם כי המכונה די טריה אצלנו).

• הוסף לסימניות
לאמא שלי וסבתא שלי זה מחזיק 30 שנה בערך.
לאחיות שלי יש כ15 שנה.

מבחינת הכיבוס, ברושם זה נשמע שאכן אחיות שלי פחות צריכות להשקיע ממני על הכביסה, לי יש בוש.

• הוסף לסימניות
לאמא שלי וסבתא שלי זה מחזיק 30 שנה בערך.
לאחיות שלי יש כ15 שנה.

מבחינת הכיבוס, ברושם זה נשמע שאכן אחיות שלי פחות צריכות להשקיע ממני על הכביסה, לי יש בוש.

זה שלאימך ולסבתך יש את המכונה 15 שנה ו 30 שנה זה לא אומר שהמכונה שאקנה היום תחזיק לי 30 שנה , בעבר גם מכונות מפירמות בינוניות שרדו 30 שנה
כאמור מוצרי החשמל של היום הם צעצוע ביחס למוצרים שלפני 30 שנה
אתך לך דוגמא : אני נשואה 14 שנה , קנו לי לחתונה קומקום חשמלי פשוט למדי שהחזיק מעמד כ - 8 שנים ומאז ב6 השנים האחורונות קניתי כ 6 קומקום חשמלי בממוצע קומקום חדש כל שנה
ושלא תחשבי שקניתי קומקום זול אלא בסביבות ה 120-140 ש"ח מחברה שהמליצו לי בכמה וכמה חנויות

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם לקנות מכונת מילה או מכונה אחרת, התייעצתי עם טכנאים והם אמרו לי שהמילה של היום היא לא אותה מילה (ואם אני זוכרת נכון היא אפילו לא מיוצרת באותו מקום).
המכונה עצמה יקרה והחלקי חילוף שלה כ"כ יקרים שלא בטוח ששווה להשקיע בתיקון. לכן קניתי מכונה אחרת.

• הוסף לסימניות
במילה הבגדים יוצאים יותר נקיים

• הוסף לסימניות
זה שלאימך ולסבתך יש את המכונה 15 שנה ו 30 שנה זה לא אומר שהמכונה שאקנה היום תחזיק לי 30 שנה , בעבר גם מכונות מפירמות בינוניות שרדו 30 שנה
כאמור מוצרי החשמל של היום הם צעצוע ביחס למוצרים שלפני 30 שנה
אתך לך דוגמא : אני נשואה 14 שנה , קנו לי לחתונה קומקום חשמלי פשוט למדי שהחזיק מעמד כ - 8 שנים ומאז ב6 השנים האחורונות קניתי כ 6 קומקום חשמלי בממוצע קומקום חדש כל שנה
ושלא תחשבי שקניתי קומקום זול אלא בסביבות ה 120-140 ש"ח מחברה שהמליצו לי בכמה וכמה חנויות
תנסי לבדוק מתי הולך לך הקומקום,
אולי בערב פסח מרוב שמנקים אותו?
אולי את מרתיחה מידי הרבה פעמים ברצף?

• הוסף לסימניות
הקוקום שווק לאו דווקא בערב פסח
ואני מרתיחה הרבה בהחלט
אבל את זה גם עשיתי בעבר, ברור שאיכות מוצרי החשמל ירדה
ואי אפשר לומר, במקרה שלי , שהבעיה במשתמש ...

• הוסף לסימניות
המילה לא יקרה פי 4, אולי פי שניים. (3,400)
אני קניתי לאחרונה מילה אחרי ים של המלצות
היא הייתה פחות מכפול מבוש, שקיבלתי עליו די-אינפורמציה.
העדפתי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל תוצאה נקיה.
המילה באמת יודעת לנקות.

• הוסף לסימניות
גם לי היה קומקום 9 שנים
עד שהלך לעולמו בערב פסח
אז השארתי לי את הקומקום של פסח שהוא עוד מהאיכות של פעם
כבר 4 שנים הוא עובד ב"ה
נשבר לו המכסה
אבלל אני עדיין משתמשת בו כי ברור לי שהוא יחזיק יותר מקומקום חדש

• הוסף לסימניות
במילה הבגדים יוצאים יותר נקיים
מסכימה לגמרי, אבל...
יש לי מילה בת 8-9 שנים
עברה תיקון לפני כמה חודשים
לפניו היא עבדה מעולה וכיבסה מצוין, והיא עובדת אצלי המוןןןן ב"ה
אבל מאז התיקון הבגדים כבר לא יוצאים נקיים כמו קודם!
הטכנאי לא רואה מה יכולה להיות הבעיה. אולי סתם נחלש משהו, לא יודעת :(

באמת בהתלבטות אם להשקיע שוב,
או ש(כשנחליט לקנות..) - ללכת על מכונה כמו בוש -
השאלה אם היא עוצמתית מספיק לכמה כביסות ביום
אשמח ליעוץ!

• הוסף לסימניות
גם בבוש הבגדים יכולים לצאת נקיים רק במילה פחות צריך להשקיע עם על כל כתם אני מכניסה הכל למכונה ויוצא מדהים בלי לשפוך אוקסיזן על כל כתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה