מכונת כביסה מכונת כביסה מילה

• הוסף לסימניות
מקסימה.... מה יכול להיות?
לא קשור.
אני לא משתמשת במרכך, וכל המפות עם חברבורות שחורות. זה שילוב של בד + שמן כנראה . כי היו לי חולצות של הבנים מבד קשיח ועמיד וגם שם קבלתי כתמים דומים.

• הוסף לסימניות
תפנו אליהם, חייבים למצוא לזה מענה
הכתמים הללו הם עגמת נפש גדולה

• הוסף לסימניות
למי? איך יודעים בטוח ממה זה?
לשירות הלקוחות של פל-רם 072-3969529
אני לא יודעת איך יודעים, אבל הם בטוח מכירים את המכונה לעומק ואולי יש להם איזה מענה או תשובה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
הוצאתי הבוקר מכונה לבנה תכנית קלאסית של 60 מעלות
בא לי לבכות 😭
אני יתחיל מהתחלה- כבר תקופה לא מבוטלת המילה שלי מוציאה בגדים עם כתמים שלא היו לפני הכביסה או שהכתמים לא ירדו בכלל
כמובן שזה קורה בעיקר בכביסה בהירה אבל גם בצבעונית
בערב פסח לקראת החלפה לקולקציית קיץ הזמנתי טכנאי דרך השירות שלהם שאמר שהמכונה לא מסיק נקיה ומכר חומר ניקוי למכונה, לנקות פילטרים וכד' (למזלי רכשתי בזמנו אחריות מורחבת אז יצאתי בנזק של 160 ש"ח בלבד על הטכנאי, החומר לא זוכרת כמה בדיוק עלה, באזור 200)

למעשהההה
הבעיה לא נפתרה
כבר לפני שבוע כבסתי 2 חולצות חדשות אחרי לבישה אחת ויצאו עם הכתמים כאילו לא כובס, תליתי את זה בכך שהכתם היה מפלפל אדום שהילדים אכלו ואמרתי נו טוב אולי פלפל זה מוגזם לבקש מהמכונה...
הבוקר יצאה לי עוד חולצה כאילו לא כובסה, מדובר סה"כ בילדה שאכלה תפוח עץ והתלכלכה מהמיץ שלו :((((
הזמנתי טכנאי, הפעם זה בחינם, לפחות את זה הם מבינים שאם פעם שעברה הלא פתרה את הבעיה אני לא צריכה לשלם כפול...

למעשה יש למשהו פתרון? משהי מכירה את התופעה?
אני מורטת את שערות ראשי למה שלמתי מחיר כפול על מכונה כשלאמא שלי יש מכונה קלאסית שפשוט מנקה!!! מה בקשתי?
(מכבסת באריאל לבן/צבעוני ומרססת הכללל באוקסיג'ן)

סורי שיצא ארוך אני פשוט נורא מתוסכלת....

• הוסף לסימניות
ויש מה לעשות עם הצפצופים שלה אחרי שהיא מסימת?? משהו בהגדרות?

• הוסף לסימניות
ביום ראשון הגיעה לי מכונת מילה חדשה גרמנית 8 קילו... הכי מושקעת והכי יקרה
אני קוראת את האשכול ומתאכזבת, למה השקעתי אם אלו התלונות?
טוב לעניננו האם שווה לקחת אחריות מורחבת? 5 שנים במקום שנה בעלות של משהו כמו אלפיים שקל בפריסה לשנה
אשמח לתשובה ממנוסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה