מכונת כביסה מכונת כביסה מילה

• הוסף לסימניות
הבנתי שהיא המילה האחרונה במכונות הכביסה,
הבעיה היא שאנחנו קצת חוששים לגבי העניין של האחריות,
וכאן באה השאלה: האם יש להם אחריות? ואיזו?
ואם לא, האם יש להם ביטוח? ובאיזו עלות?

ועוד אשאל- האם יש כאן מיהו שיש לו את המכונה כבר כמה שנים טובות ויכול לומר לי איך היא היום ולכמה תיקונים נצרכה, אם בכלל?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהמילה החדשות כבר לא כבעבר, אבל זו ממש שמועה. יבואו חכמים ממני ויחוו את דעתם :)

• הוסף לסימניות
לגבי אחריות, כמה שזכור לי יש שנה אחריות.

יש אפשרות לבטח, אבל העלות מאד יקרה... זה עניין של שיקול.

לגבי תקלות: היה אצלי טכנאי וותיק מאד לעניין כלשהוא והוא אמר לי כך: מילה לא מתקלקלת, אלא אם כן עבדו קשה מאד לקלקל אותה :). (והיה וזה קורה חלקי החילוף שלה יקרים כמובן.)

ואז הוא אמר לפי תומו, שהוא עובד הרבה עם המגזר החרדי, והוא לא מבין למה משפחות גדולות (שהם כמעט מוסד) לא קונים מיד מילה, הוא אומר שלמכונות הסטנדרטיותקשה לעמוד בכמות של כביסה של משפחה בת 10 נפשות, לכן הם מתחילות עם הזמן להישחק. מילה היא 'סוס עבודה' והיא יכולה לעמוד באין ספור מכונות בשבוע 'בלי שיזיז לה'.

אם מילה נמצאת אצלך באופציה אני ממליצה לך מאד מאד!

• הוסף לסימניות
יש לאמא שלי מילה כבר מס' שנים (מס' מדוייק אוכל לבדוק מאוחר יותר) ועד כמה שזכור לי לא בקר שם טכנאי.......
היא מרוצה מאד!!!!!!!

• הוסף לסימניות
חברתי השקיעה במילה, אבל הלך לה הכרטיס (לחות של המרכז) ואז.. קחי בחשבון שחלקי החילוף יקרים.

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת כמה שנים היא קיימת אצליינו(נראה לי 4...אבל לא זוכרת)-ולא ביקר טכנאי ולא היו שום בעיות.

מה גם שאיכות הכיבוס שלה היא בלי השוואה לאחרות,
לגיסתי יש מכונת כביסה לא של 'מילה' וחצי מהכתמים שאצליינו יורדים בלי שום ניקוי מיוחד- לא יורדים לה, רק עם חומרים לפני הכביסה.....
כך שזה גם שיקול כי ללכת לעבור על כל הבגדים עם חומרי ניקוי קודם הכביסה זה המווון עבודה!

• הוסף לסימניות
בכל אופן תבררי אצל אלה שיש להם מהשנים האחרונות, כי כמו שכבר אמרו לך מוצר של פעם זה לא מוצר של היום, וחברתי שהלך לה הכרטיס יש לה אותה אולי 5 שנים. (עצם זה שיש כרטיס אלקטרוני שהוא דבר רגיש, מעלה את הבלאי במכונות)

• הוסף לסימניות
האיכות של הכיבוס נשמעת ממש מגרה, אבל החשש מפני הקלקול מרתיע, עוד לפני שנדבר על המחיר...

הדבר הבא בתור שקיבלנו עליו המלצה היתה קונסטרוקטה של 8 ק"ג,
יש מישהו שמנוסה בה? יכול לתת אינפורמציה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים. בינתיים מרוצה מאד!!

מבחינת הכיבוס עצמו - הכביסה יוצאת יותר נקיה בפחות הרתחות ובפחות זמן.
גם לי היו את התתלבטויות האלו. אבל לדעתי היא שווה את המחיר, וכשהתכוננתי לעשות ביטוח, אמרה לי מישהי שיש לה את המכונה, בשביל זה קנית מילה, חבל על הכסף, אצלי לא דרך טכנאי, וגם לה יש כמה שנים את המכונה ומדובר מהדגמים של הדיגיטלית. באמת כדאי לשמור, והבנתי שכדאי לשים בינה לבין המיבש איזשהו דיקט שימנע את הלחות וההתחממות, מה שהורס מאד את הכרטיס.
מה שברור הוא, שבכסף ששמתי בכל השנים הקודמות על המכונה הדפוקה שהיתה לי הייתי יכולה לקנות 2 מכונות של מילה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה