מכונת כביסה מכונת כביסה מרעישה בסחיטה, מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה לכך שמכונת הכביסה מרעישה בטירוף? במהלך הסחיטה נראה לי, המעצור של הבסיס במקום.מומלץ להזמין טכנאי או יש משהו שאפשר לבדוק עצמינו

• הוסף לסימניות
תבדקו עם פלס שהיא ישרה
אפשר לכוון את הגובה ע’’י הרגליות הם מתברגות
כשקניתי את המכונה אמרו לי שאם זה לא ישר זה ירעיש

• הוסף לסימניות
מסתבר שאתם מתכוונים בסחיטה תוך כדי שהיא שואבת את המים.
תכבו את המכונה ותפתחו את המשאבה הרבה פעמים נתקע שם לכלוך כל שהוא ודבר שמאד מצוי זה הפלסטיק שיש בצווארון של החלוצות גברים
לפני שפותחים יש צינור ליד לריקון המים שיש במכונה קחו בחשבון שימו כלי כל שהוא לאגירת המים.
בלי קשר מומלץ מידי תקופה לפתוח ולראות שאין שם חלק כל שהוא

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך להזמין טכנאי אמין
לי קרה כזה דבר בעבר ולחכות בסוף נהיה יותר גרוע
אם תרצי יש לי טכנאי אמין באזור בני ברק

• הוסף לסימניות
ישנם כמה סוגי רעשים בזמן הסחיטה,
הכי פשוט זה לפתוח את המשאבה ולנקות אותה,
אם היא לא סתומה, אז מסתבר שזה בעיה של מסיבים/לאגרים,
והרעשים הם איתות לשחיקה.
התיקון לא זול, תלוי מה מצב הכללי של המכונה, המנוע וכו'
תזמינו טכנאי אמין שיבדוק

• הוסף לסימניות
אם זו מכונה חדשה ומהתחלה היא מרעישה - שכחו להסיר בורג בהרכבה
אם זו מכונה ישנה שפתאום החלה להרעיש - בעיה בלאגרים וצריך לבדוק אם יש אחריות, כי אם לא בדרך כלל צריך להחליף מכונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה