מכונת כביסה מכונת כביסה - על מה ממליצים?

• הוסף לסימניות
אוכל לומר לך לא AEG החדשות
ואני מצטרפת לשאלתך

• הוסף לסימניות
מסתבר שהרבה ימליצו על בוש הפולני
אז באמת עוד כמה מאות שקלים ניתן כבר למצוא מכונה של מילה שהיא נחשבת פי כמה וכמה לסוס עבודה ובפרט למשפחות גדולות.

• הוסף לסימניות
לא נפתח לי הקישור

אני אחרי שנים רבות עם קונסטרוקטה סוף סוף היא הלכה! (הדגם שהיה לי היה על הפנים!)

קניתי מכונה של סימנס, אחרי ברור מקיף (תנאי ראשון לברור היה: לא קונסטרוקטה, לא בוש ולא אלקטרה)
כולם המליצו על סימנס. ואני ממש מרוצה. מכבסת מצוין. בגדים ריחניים ונקיים.

• הוסף לסימניות
לי יש מכונת כביסה של Normande
אחלה מכונה, מכבסת מעולה והכי טוב שהיא מאוד זולה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על מכונת כביסה.
חפירה בפורום לא הניב תוצאות.
אודה על כל מידע או הפניה.
לנו המליצו על קונסטרוקטה 7 ק"ג (שבמותג הזה אין שטיקים לעומת בוש שכן יכול להיות). ואכן אנו מאד מרוצים.
יש עכשיו גם מבצע 5 שנים אחריות בתוספת 100 ש"ח (אצל היבואן הרשמי כמובן), https://www.constructa.com/il/wildcard/takanon/5y-owsd-takanon
קניתי מכונה של סימנס, אחרי ברור מקיף (תנאי ראשון לברור היה: לא קונסטרוקטה, לא בוש ולא אלקטרה)
לא יודע מי עבד עליכם, אבל חברות בוש סימנס וקונסטרוקטה, מיוצרות כולם באותו מפעל, וזו אותה מכונה ממש ללא שום הבדל אמיתי.
כנראה שהמכונה הקודמת שלכם התפקששה, אבל גם סימנס זה אותו יצרן ואותה מכונה.

• הוסף לסימניות
אין על בוש- אני, אימי ואחותי מאד מרוצות- מה שחשוב זה גם איל מנקה ובוש מנקה מעולה!
ולאו דווקא הפולני שלהם לי 7 ק' לאימי ואחותי 8 ק'.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אם אפשר לציין דגם מדוייק של בוש, פשוט אני רואה שיש כמה דגמים, כאשר לא ברור ההבדלים בינהם.

• הוסף לסימניות
לא נפתח לי הקישור

אני אחרי שנים רבות עם קונסטרוקטה סוף סוף היא הלכה! (הדגם שהיה לי היה על הפנים!)

כולם המליצו על סימנס. ואני ממש מרוצה. מכבסת מצוין. בגדים ריחניים ונקיים.
קישור תקין:

• הוסף לסימניות
בבוש יש כמה רמות מחיר ההבדל הוא במדינת ייצור, היה לי פתח עליון בעבר הוא מהייצור הכי פשוט והחזיק 4 ש' (5 ק"ג).
כיום קניתי את האיכות הבינונית לא זוכרת של איזה מדינה.. וגם לאמא שלי כזה מהבינוני, היקר עולה עוד 1000 בערך.

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה מעולה
אבל כל תכנית שעות אז גם את זה כדאי לברר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה