מכונת כביסה מכונת כביסה LG / קונסרוקטה / AEG החדשה

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל המלצות לגבי מכונת כביסה.
שמעתי המלצות על קונסרוקטה 8 ק"ג, LG, ו AEG החדשה.

מה יש לומר?
מחכה לכל תגובה.

ותודה...

• הוסף לסימניות
רכשתי לאחרונה מכונת כביסה ועשיתי סקר שוק על כל הסוגים , בסוף קניתי קונסטרוקטה מכיון ש:
א.המליצו לי עליה המון - גם טכנאים
ב. קונסטרוקטה 8 ק"ג היא מתוצרת גרמניה מקורי/( מה לעשות הם עושים היום את הכי איכותי)
ג. המליצו לי לא לקנות את LG אפילו שהיא ללא רצועה מכיון שאין לה תוחלת חיים גבוהה
לפרטים נוספים אפשר ב"אישי"

• הוסף לסימניות
אני דווקא הלכתי על בוש 8 ק"ג. מצויינת בלעה"ר. המחיר הכי טוב רק בקרן בני הישיבות. בחנויות אחרות עם כל "המבצעים" היא יקרה ביותר מ=1000 ש"ח!

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה ואני מאד מרוצה. היא נעימה וקלה לתפעול, לא עשתה בינתיים שום בעיה.. (כמעט שנה)

• הוסף לסימניות
גם לי יש בוש 8 ק"ג ואני מאוד מרוצה ב"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילת המפתח;774719:
רכשתי לאחרונה מכונת כביסה ועשיתי סקר שוק על כל הסוגים , בסוף קניתי קונסטרוקטה מכיון ש:
א.המליצו לי עליה המון - גם טכנאים
ב. קונסטרוקטה 8 ק"ג היא מתוצרת גרמניה מקורי/( מה לעשות הם עושים היום את הכי איכותי)
ג. המליצו לי לא לקנות את LG אפילו שהיא ללא רצועה מכיון שאין לה תוחלת חיים גבוהה
לפרטים נוספים אפשר ב"אישי"

א. טכנאי ממליץ זה לא תמיד ראיה.... לפעמים הפוך, והמבין יבין :)
ב. במקרה הזה זה באמת נכון קונסטרוקטה היא הטובה ביותר כמובן חשוב לקנות את הדגם של תוצרת גרמניה, כמו שכתבת.
ג. בגלל שהיא ללא רצועה אין לה תוחלת חיים, הגימיק של ללא רצועה זה עוד גימיק פרסומי האמת שזה מזיק למכונה כי כל הכובד יושב על המנוע זה גורם לחלודה ועוד ועוד...

• הוסף לסימניות
היתה לי קונסטרוקטה 7 קג מצוינת! שפע תכניות,חסכונית שקטה.
אולם הכרטיס הלך כעבור 3 שנים.
כדאי לעשות אחריות מלאה לכמה שנים.

• הוסף לסימניות
לי יש AEG ואני מאוד מרוצה, בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי לאחרונה קונסטרוקטה
טכנאי אמין אמר לי שבוש- קונסטרוקטה וסימנס זהות ברכיבים הפנימיים שלהם כי הן שייכות לאותה יצרנית.
הוא המליץ להמנע מהמכונות עם המסך דיגיטלי

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין שישנה אופציה בקונסטרוקטה להוסיף 199 ש"ח ויש אחריות לעוד 5 שנים.
כמו"כ מאד נח מכונה עם צג דיגיטלי , נכון שזה קצת רגיש . הסיבה שלא קונים עם צג כי זה תוספת של 200 ש"ח לפחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילת המפתח;774970:
שכחתי לציין שישנה אופציה בקונסטרוקטה להוסיף 199 ש"ח ויש אחריות לעוד 5 שנים.
כמו"כ מאד נח מכונה עם צג דיגיטלי , נכון שזה קצת רגיש . הסיבה שלא קונים עם צג כי זה תוספת של 200 ש"ח לפחות.

הסיבה שלא קניתי את הצג כי זה רגיש וכשזה הולך זה משתק את פעילות המכונה

• הוסף לסימניות
כנ"ל, המליצו לי על בוש, וכמה שפחות דיגיטלי - לא חיישנים, לא צג וכו'.

• הוסף לסימניות
לי יש קונסטרוקטה כנראה 5 ק"ג ואני ממש לא נהנית!! יתכן שזה לא המקורי מגרמניה.

• הוסף לסימניות
על אף ההמלצות על בוש, הייתי מורידה אותך מזה מהר מאד. מכונה שעושה ריח טוב בבגדים (מהמרכך) ומוציאה את הבגדים מלוכלכים כמעט כמו שהיו. צריך לעבוד קשה מאד על כל בגד לפני שמכניסים אותו למכונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה