עזרה מכונת לייזר לחריטה

• הוסף לסימניות
פתחתי עסק להדפסה על מוצרים
ואני רוצה להשתדרג גם לחריטה על מוצרים
אשמח לקבל ייעוץ ומידע על מכונות חריטה בלייזר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מכירה אומן מומחה בירושלים שעושה עבודות עץ מדהימות ויש לו גם חריטה במכונות . אולי תבררו אצלו. השם שלו מאיר שור 0548492660

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם מכונה בסגנון הזה:

עבור אלו חומרים אתם צריכים את המכונה ?

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם מכונה בסגנון הזה:

עבור אלו חומרים אתם צריכים את המכונה ?
יש לי עסק לסובלימציה ורציתי להיכנס גם לתחום החריטהבלייזר על עץ אלומיניום עור וכל דבר שקשור לתחום

• הוסף לסימניות
יש לנו מכונת לייזר לעץ ולגומי
ומכונת לייזר לחריטה על תכשיטים ואלומיניום.

• הוסף לסימניות
כדאי להתיעץ עם הספקים של החומרים,
יש להם קטלוגים של חומרים, ומשם אפשר לקחת רעיונות,

אני השתמשתי בו; (בדפוס בו עבדתי)
לחותמות,
לוחות הנצחה - פלסטיק דמוי מתכת (גם חיתוך צורני)

• הוסף לסימניות
האם רכשת בסוף?
גם לי יש עסק כזה ואני גם מעוניינת לרכוש מכשיר כזה
אשמח להחכים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מצטרפת . אשמח לקבל פרטים בפרטי או בפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה