מידע שימושי מכונת מסטיקים

• הוסף לסימניות
למכירה תחפושת של מכונת מסטיקים מידה L 12-14 ( אני לקחתי את זה לילדה בת 8 גבוהה יכול להתאים גם לגדולות יותר)
במצב חדש לחלוטין נלבשה כמה שעות - 120 ש"ח
מצרפת תמונות
בנוסף יש לי מכונת מסטיקים (5) מפלסטיק ריקה למילוי - בהתאמה לתחפושת- מוכרת בנפרד
IMG_0143.JPG
IMG_0145.JPG
IMG_7893.JPG
IMG_7896.JPG
IMG_0143.JPG
IMG_0145.JPG
IMG_7893.JPG
IMG_7896.JPG

• הוסף לסימניות
כמה יש לך?
ומאיפה את?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בקשת, כמה עולה?

• הוסף לסימניות
למכירה תחפושת של מכונת מסטיקים מידה L 12-14 ( אני לקחתי את זה לילדה בת 8 גבוהה יכול להתאים גם לגדולות יותר)
במצב חדש לחלוטין נלבשה כמה שעות - 120 ש"ח
מצרפת תמונות
בנוסף יש לי מכונת מסטיקים (5) מפלסטיק ריקה למילוי - בהתאמה לתחפושת- מוכרת בנפרד
צפה בקובץ המצורף 442174 צפה בקובץ המצורף 442175 צפה בקובץ המצורף 442176 צפה בקובץ המצורף 442177 צפה בקובץ המצורף 442174 צפה בקובץ המצורף 442175 צפה בקובץ המצורף 442176 צפה בקובץ המצורף 442177

מקפיצה שוב , תחפושת מעניינת וחדשנית

• הוסף לסימניות
מכונת מסטיקים (לא התחפושת...)
עדיין רלוונטית?

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
איזה משלוח מנות עשית להורים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה