מכונת קפה מכונת קפה, עזרתכם

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מכונת נספרסו, בהתחלה מקבלים מהם 200 קפסולות בחינם.
עכשיו אנחנו קונים קפסולות תואמות נספרסו, יש באושר עד.
מהמכונה אנחנו ממש נהנים, זה דגם שהחלב המוקצף עובר בתוך המכונה עצמה ולא בא בנפרד מהמכונה(-כמו כוס)
היי, יכולים להגיד את דגם של מכונת קפה קניתם?

• הוסף לסימניות
1700564623866.png

• הוסף לסימניות
אשמח שתכתבו לי עוד המלצות עליה ואם באמת מומלץ

אשמח באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
chani5818272 שטרודל גימל

• הוסף לסימניות
גם לנו יש דגם דומה, כבר כמעט שנתיים. מאוד נהנים ממנו
נראה לי שכבר אין אותו במלאי אבל הוא נראה אותו רעיון
@רצתה שמתי לב שהקפסולות של עלית משאירות יותר לכלוך במגירה של הקפסולות (לעומת נספרסו)
גם אצלך זה ככה?
1700565118070.png

• הוסף לסימניות
גם לנו יש דגם דומה, כבר כמעט שנתיים. מאוד נהנים ממנו
נראה לי שכבר אין אותו במלאי אבל הוא נראה אותו רעיון
@רצתה שמתי לב שהקפסולות של עלית משאירות יותר לכלוך במגירה של הקפסולות (לעומת נספרסו)
גם אצלך זה ככה?
צפה בקובץ המצורף 1504431
את האמת שחוץ מהפעם הראשונה שקיבלנו מהם קפסולות, לא קנינו קפסולות נספרסו
ככה שאני לא זוכרת בדיוק את רמת הלכלוך שהן השאירו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה