יש את זהמישו?
ק.ש.איזה כיף לראות מוצר כזה על הבוקר/שבוע....
ועוד עם דירוג כזה נחמד!
מעל 5,000 רכישות
מעל 1040 חוות דעת
ו4.9
מכונת אספרסו/קפה קומפקטית לנסיעות...
![]()
מכונת קפה אספרסו נייד חשמלי למכונת בית קפה לקמפינג 3-in-1 קפסולה אבקת נסיעות מכונת קפה - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
![]()
s.click.aliexpress.com
ק.ש.
תמונה מלקוח
![]()
קפסולות?מנסיון
לטיסימה 1 של נספרסו
פצצה של מכונה
לא גדולה במיוחד
את יכולה ללכת לחנות של נספרסו לראות אותה
עלתה לי 800
אולי המחיר השתנה
מתי קנית?מנסיון
לטיסימה 1 של נספרסו
פצצה של מכונה
לא גדולה במיוחד
עלתה לי 800
אולי המחיר השתנה
וואו, יש אותה לחמותי וגיסתימנסיון
לטיסימה 1 של נספרסו
פצצה של מכונה
לא גדולה במיוחד
עלתה לי 800
אולי המחיר השתנה
כל הקפסולות שמוכרים בסופרקפסולות?
אנבור במייל ואומרמתי קנית?
מתי קנית?
באתר רשום 1380 ש"ח.
הלטיסמה מומלצת בחום! (היה לי אותה בצימר והיא חלומית)
ישנה עוד אופציה, לא יותר זולה , אבל הרבה יותר קומפקטית ובלי קפסולות
צפה בקובץ המצורף 1848185![]()
מכשיר בריסטה
כשהחדשנות פוגשת יצירתיותמכונת המשקאות Barista מאפשרת לכם להכין בבית מגוון מתכונים.ממתכוני קפה קר מרעננים ועד ליצירת לאטה ארט בספל הקפה.באמצעות מסך המגע תוכלו לנווט בין 13 המתכונים המובנים במכשירולהכין בקלות משקאות ממש כמו בבית הקפה.אז אם החלטתם להתחרות בבית הקפה האהוב עליכם ולהרשים אתכל אוהבי...www.nespresso.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //