התייעצות מכונת תפירה עתיקה מאוד לפחות 40 שנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשבתי שעתיקות אמור לעלות הרבה כסף..
זה ההצעות שיש לכם?
אשמח לעוד מתעניינים

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לעשות חיפוש באינטרנט לפי דגם ושנה בערך ולראות מה יעלה.
אולי יעלו מודעות של מכירה ביד 2 ותוכלו לראות כוון.
או אולי אפילו חנויות שמתעסקות עם זה.

• הוסף לסימניות

אפשר לעשות לי זאת
זה מאוד יעזור לי
תודה רבה!!
לפני שאני יפרסם ביד 2

• הוסף לסימניות
חשבתי שעתיקות אמור לעלות הרבה כסף..
זה ההצעות שיש לכם?
אשמח לעוד מתעניינים
עתיקות באמת שוות כסף, אבל 40 זה לא טווח כדי למכור משהו מעניין.
יצא לי לברר פעם אצל מישהו מהתחום לגבי מכונה שהיתה אז בערך בת 90, זינגר 'של פעם' עם שולחן ודוושה רגלית.
בגלל שהוסיפו לה מנוע חשמלי מתישהו (לפני 50 שנה אולי), אז היא איבדה את כל הערך שלה כוינטג'.

• הוסף לסימניות
יש לי בדיוק אותה חברה
וגם שולחת ורגלית
ולא חשמלית - ידנית
ממש חדשה

• הוסף לסימניות

אפשר לעשות לי זאת
זה מאוד יעזור לי
תודה רבה!!
לפני שאני יפרסם ביד 2
אני יכולה לנסות לבדוק.
רק תרשמי בבקשה דגם ושנה מדויקים

• הוסף לסימניות
בדקתי קצת. מכונות עתיקות (על באמת, 60-70 שנה..) עם ארון מוצעות ב400-900 ש"ח, תלוי ביופי של המכונה

• הוסף לסימניות
אם יש לה מראה וינטג',
צלמות יקפצו עליה אם היא סתם פלסטיק אז לא יודעת כמה ביקוש יהיה...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה