דרוש מידע מכונת תפירה, תפרים לא סדירים

• הוסף לסימניות
שלו' רב
יש לי מכונת תפירה של חברת ברדר-brother והתפר לא מתוח ולא צפוף
איך אפשר לסדר ?
תודה

• הוסף לסימניות
תבדקו שהחוט מושחל נכון.
ואולי צריך גם לשמן את המוכנה

• הוסף לסימניות
לי היתה מכונה של brother, באיזה שהוא שלב פשוט התייאשתי ממנה והעפתי אותה... אז לא יודעת אם יש פתרון

• הוסף לסימניות
החוט מושחל נכון והמחט תקינה וקורה בכל סוג בד
אולי יש מקום לסובב ולמתוח?
זה מרגיש כאילו אין סכרון בין הלמטה ללמעלה

• הוסף לסימניות
בד"כ יש מתיחה גם על החוט העליון וגם על התחתון קודם תקבעו איזה מהם הבעייתי ואז תחפשו איפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
בד"כ יש מתיחה גם על החוט העליון וגם על התחתון קודם תקבעו איזה מהם הבעייתי ואז תחפשו איפה הבעיה.
נראה לי שהבעיה למטה איך אני בודק יותר מדויק ואיך אני מסדר את זה ?
תודה

• הוסף לסימניות
יש בורא מצבים לחוט למטה, בדרך כלל הוא צריך לדעתי להיות על 4.5

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך לכוון את הגרייפר ואת זה עושה רק טכנאי
אפשר לנסות:
את החוט העליון קל למתוח כי יש קפיץ ששולט על החוט העליון,
לחוט התחתון מוציאים את בית הסליל ועליו יש כמו קפיץ שבבסיסו בורג קטנטן
מסובבים את הבורג (עם מברג שמתאים לברגי משקפיים) חצי סיבוב ומנסים לתפור שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה