מכורי יאנג סמסונג, מה התחליף שלכם??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו בבית שני אחים ושתי אחיות עם סמסונג יאנג האהוב, לצערי כולם התקלקלו די מזמן ומאז החלפתי כבר שלושה - ארבעה מכשירים. המכשיר שהכי נח לי והכי מזכיר את חוויית השימוש ביאנג לדעתי הוא שיאומי חצי טאצ לסוגיו. יש לי שיאומי כשר למהדרין עם נגן בלבד, ללא מצלמה בכלל ובלי אפשרות להחלפת סים.
אציין שאני נהנית מאד מהשימוש, אבל המכשירים הקודמים לא החזיקו אצלי כל כך הרבה זמן, ועדיין, לא מצאתי תחליף ראוי. זו הסיבה שזה השיאומי השלישי שלי...
בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
היה לי כזה מכשיר, והחלפתי אותו לפני שנה לאיזה נוקיה פשוט, התרגלתי ברגע לפלאפון, בשורה התחתונה נהיה לי יותר נח הפלאפון החדש.

• הוסף לסימניות
יש קו שדרכו בודקים האם המכשיר תומך דור 4 - כוכבית 235
התקשרתי מסמסונג יאנג ואמרו לי שהמכשיר תומך בשירותי דור 4 !!
הגיוני??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היינו בבית שני אחים ושתי אחיות עם סמסונג יאנג האהוב, לצערי כולם התקלקלו די מזמן ומאז החלפתי כבר שלושה - ארבעה מכשירים. המכשיר שהכי נח לי והכי מזכיר את חוויית השימוש ביאנג לדעתי הוא שיאומי חצי טאצ לסוגיו. יש לי שיאומי כשר למהדרין עם נגן בלבד, ללא מצלמה בכלל ובלי אפשרות להחלפת סים.
אציין שאני נהנית מאד מהשימוש, אבל המכשירים הקודמים לא החזיקו אצלי כל כך הרבה זמן, ועדיין, לא מצאתי תחליף ראוי. זו הסיבה שזה השיאומי השלישי שלי...
בהצלחה לכולם.
בדיוק.
גם שלי נהרס לפני כמה שנים והחלפתי לשיאומי חצי טאצ' כשר, ללא מצלמה אבל כן עם נגן.
וכנ"ל השיאומי לא כזה ואוו...
המקשים כבר לא משהו, ונשבר המסך. אבל כל עוד אפשר לחייג והמסך עובד לא מתכוונת להחליף...

• הוסף לסימניות
יש קו שדרכו בודקים האם המכשיר תומך דור 4 - כוכבית 235
התקשרתי מסמסונג יאנג ואמרו לי שהמכשיר תומך בשירותי דור 4 !!
הגיוני??
כנראה החליפו לו IMEI לשל מכשיר תומך, אבל בסוף מה שמשנה זה החומרה, האנטנות שלו לא תומכות דור 4 ולכן ברגע שיכבו את דור 2-3 הוא יפסיק לעבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה