למסירה מכינה משלוח מנות לגננת? אשמח שתקראי את השורות הבאות...

• הוסף לסימניות
אני נתתי השנה לילדה בגן חובה 7 משלוחים
גננת, גננת משלימה, סייעת, סייעת משלימה, 2 גננות צהרון, גננת צהרון משלימה.
הייתי צריכה לתת גם למנגנת?
איך עומדים בזה?
לא סתם אומרים שפורים עולה יותר מפסח...;)

• הוסף לסימניות
אני נתתי השנה לילדה בגן חובה 7 משלוחים
גננת, גננת משלימה, סייעת, סייעת משלימה, 2 גננות צהרון, גננת צהרון משלימה.
הייתי צריכה לתת גם למנגנת?
איך עומדים בזה?
צודקת מליון אחוז!!!
הרשימה ארוכה...
יש גנים שאוספים סכום לא אגדי לכל הצוות ונותנים מתנה משותפת. וזה לדעתי הכי חכם. אולי לא אישי ואת לא מבטאת באופן אישי את מה שאת מרגישה אך כשזה קולקטיבי זה מונע תחרות והגעה להוצאות ולטירחה מוגזמת. אך כמובן מה שכתבתי זה בגדר המלצה.

• הוסף לסימניות
צודקת מליון אחוז!!!
הרשימה ארוכה...
יש גנים שאוספים סכום לא אגדי לכל הצוות ונותנים מתנה משותפת. וזה לדעתי הכי חכם. אולי לא אישי ואת לא מבטאת באופן אישי את מה שאת מרגישה אך כשזה קולקטיבי זה מונע תחרות והגעה להוצאות ולטירחה מוגזמת. אך כמובן מה שכתבתי זה בגדר המלצה.
את צודקת מאה אחוז, אני ממש חשבתי שהן חייבות לקבל איזושהי תשומת לב.
ואכן אספו בגן גם 25 ש"ח לא נראה לי שזה יספיק לכל הנ"ל....

• הוסף לסימניות
אמא שלי בד"כ אוספת סכום של 30-35 ש"ח מכל בת בגן(יש לה 9 בנות ותמיד הפילו עליה את האיסוף)
והיא קנתה מתנה של 200 לגננת 150 לעוזרת(*2?) ולגננת המשלימה ו100-50 לסייעת המשלימה ולמנגנת, וכו'
מעבר לזה משלוח נחמד בסך של 50 לכל אחת (בגן של 30 בנות זה מספיק כסף, נכון? לא חישבתי מדויק)

פרטי היא מביאה שוקולד וברכה/ מכתב הערכה לכל אחת מהנ"ל או רק לגננת ולסייעת הקבועות (תלוי גן ובסגנון)

עריכה: אמא שלי היא אמא בסיפור, ובכל שנה עושה את זה לפחות פעמיים ברצף מזה 18 שנה

• הוסף לסימניות
אצלינו במעון אספו 50 ש"ח לכל הצוות
חוץ מזה אני מביאה ל3 מטפלות של הקבוצה של הבת שלי
אני צריכה להביא גם לכל המטפלות של הקבוצות האחרות?
זה לא יגמר כל מטפלת עובדת שם חצי יום ולכן יש לפחות 3 מטפלות לכל קבוצה ו4 קבוצות בכיתה

• הוסף לסימניות
התכוונתי לגנים.
וגם אם החלטתן שלגננת הקבועה מגיע יותר. לפחות אל תעשנה את זה בנוכחות הסייעות המשלימות וכו'. אני בעצמי ראיתי מתנות יוקרתיות לגננת, ולגננת הצהרון שהושארו בגן, ולסיעת שהשקיעה ומשקיעה, אפס. האמא השאירה בגן ולא חשבה שיש עוד כאלו שמגיעה להן הערכה, מקרים נוספים שראיתי... אמהות שנכנסו לגן ביום המסיבה עם משלוח מנות מפוצץ לגננת בלבד. יש כמובן את מי שכן יודעת מיהן בדיוק הצוות בגן אך מי שלא יודעת כדאי שתיקח לתשומת ליבה.
את יודעת לא בטוח שמה שראית זה מה שהיה באמת, יכול להיות שהאמא הגיעה עם משלוח מנות מפוצץ לגננת, ולגננות של הצהרון, הסתפקה בתשלום שהשתתפה במתנה משותפת מכל ההורים. וגם זה בסדר.

• הוסף לסימניות
חברה שלי שנה שעברה הביאה לצוות הכיתה במעון (הקבועות) משלוח מנות מכובד אבל לא ממש

יקר, ולשאר סייעות, משלימות, בחורות של הצהרון, וכ' וכ' היא ארזה בשקית צלופן שוקולד

של עלית עם מדבקה של פורים שמח מהילד וכ' כמה סוכריות מתוקות וצרפה ספר תהילים קטנטן (עולה כמה שקלים בוקסברגר) מלבד זה שכמובן אספו שם כסף גם לצוות וגם להנהלה.זה היה נראה מקסים!
זה לא עלה הרבה בכלל אבל זה עשה את העבודה מצוין!! כולן הרגישו שזכרו אותן וזה מחמם את הלב!
אני אישית(למרות שאני לא מהצוות שם) מאד הערכתי..

@שרי לווין לדעתי זה באמת נושא מאד חשוב יישר כח שהעלת אותו!!

• הוסף לסימניות
שנה שעברה עבדתי כסייעת בגן בנים
נתתי את נשמתי
מה קרה בסוף?
פורים וכנ"ל סוף שנה-
קיבלתי ממש זעום מה עוד שהגננת משלימה קיבלה כמו הגננת
לא שהייתי צריכה את המתנות-
הייתי צריכה את הערכה של האמא על העבודה הקשה
וכן כשעבדתי במעון בתור כוח עזר צהריים
לא קיבלתי כמעט שום דבר....
אמא אחת- מתוך כלל האמהות נתנה לי חבילה דל שוקולד עם מכתב מושקע מהלב
אם היא היית יודעת מהב זה עשה לי!!!!!!!!
לחמם את הלב לא צריך להוציא הרבה (יש בערב פורים מבצעים בשוקולדים...)|
וכל אלה שעובדות קצת שעות בכל מקום לא מצפות למי יודע מה
הם מצפות שאמהות יתראנה שהן מעריכות את עבודתן השולית אמנם אבל משמעותית מאוד

• הוסף לסימניות
משהו שמאוד!!!! נהניתי והערכתי ושמחתי!

סנה שעברה קיבלתי בתור גננת מאחת הילדות -אמהות
מכתב מרגש עם המון נקודות שעלו במהלך השנה.
ותתפלאו! המכתב הגיע בתוך מעטפה! בלי שוקולד בלי סוכריה ככה מכובד מכתב בתוך מעטפה בתוך נילון(יום גשום )
ו..... התרגשתי גם מהאומץ של האמא וגם מכל מילה שהיתה כתובה שם במקום להשקיע זמן בלחשוב ולקנות היא השקיעה את הזמן בלכתוב.

• הוסף לסימניות
תודה שהעלית את הנושא
ממש התלבטתי מה לעשות, יש לשני הילדים שלי - לכל אחד איזה 6-8 מורות, אספו כסף (70 ש״ח) אך רציתי להביא משהו אישי לכל אחת וזה יוצא מאד יקר.
אני חושבת שזו הזדמנות מצוינת להראות הערכה שבאמת מגיעה להן!
קניתי מתנה למורה הראשית של הבוקר ושל הצהרון. חשבתי על שוקולד ומכתב לכל השאר אבל לא ידעתי עם זה מספיק מכובד אתן חושבות שכן?
וגם איך מסתדרים שהשאר לא יראו מה הגננת מקבלת? הרי הן נמצאות בגן ביום המסיבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חשבתי להביא רק למטפלת הקבועה במעון...
צריך להביא גם למשלימות?
מספיק חבילת שוקולד עם ברכה או שזה עלוב?!
אין לי זמן ללכת לקנות עכשיו...

• הוסף לסימניות
לא כל עובד משק מקבל משלוח מנות! אי אפשר להשתלט על כולם.
מדברות פה אימהות שיש להם אולי 2 ילדים.
אני אספתי מרוכז במעון, הכנתי ל3 מטפלות ואחת בחורה מחליפה וגם למנהלת המעון.
השקעתי את הנשמה ברעיון ועיצוב וזה לא ממני אישי.
לכן תאספו במרוכז ואין אצלי משלוחים אישים, אחרת אקרוס לקראת פורים.
וכל אלו שמופיעים בגן פעם בשבוע יקבלו מתנת סוף שנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סתם לידיעה:
הסייעת בגן כיום היא פשוט עוד גננת.
נכון שהיא לא צועקת בריכוז אבל היא פעילה עם הילדות כל הזמן.
יש שנותנים פשוט משהו ב10 ש"ח עם מכתב יפה ומושקע (ורואים פה שזה הכי חשוב!)
העיקר שהצוות הנוסף מרגיש שהוא לא אוויר.

בנוסף, אם כל פעם שאנו מבקשים מהצוות במוסד/ בגן בקשה כלשהיא, נשים שקל בכוס
יהיה לנו הרבה כסף לקנות להם משלוח מנות. :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה