למסירה מכינה משלוח מנות לגננת? אשמח שתקראי את השורות הבאות...

• הוסף לסימניות
ומאחר שהיו לי כמה 'כובעים' בגן מסוים, מרבית האמהות לא טרחו להתעדכן מי טורחת ומשקיעה בילדותיהן, וזו היתה הרגשה מאד לא נעימה לראות הרבה מהאמהות נכנסות עם משלוחי מנות יוקרתיים ונותנות לגננת ולעובדת נוספת מהגן הצמוד שהיתה בעבר בתפקיד שאני הייתי בו באותה תקופה.
הרגשתי תחושה בלתי נעימה שאני משקיעה את נשמתי ומי מקבלת בסוף את הערכה העובדת הקודמת. והיא כמובן לא טרחה לעדכן את האמהות שהיא כרגע לא בתפקיד זה

אני לא יודעת על המקרה הספציפי שלך, אבל אני חושבת שאמור להיות פירוט הרבה יותר מפורט בדפי הקשר על כל עובדת בגן ועל כל מה שחדש בגן. האמהות לא נביאות...

• הוסף לסימניות
בלת"ק
המורה של הבת שלי ביקשה שכל אחת תביא ממתק, וביחד הן הכינו משלוח מנות למורה המשלימה ולמנקות המסורות (כהגדרתה)
אהבתי

• הוסף לסימניות
מה עם הקופאית במכולת??
היא גם עובדת קשה בשבילכם...
והמנקה של הבנין
והוועד בית
מה עם המזכירה בקופ"ח כמה היא עושה למענכם?
מה עם המזכירה במשרד ביה"ס?
והאחות בטיפת חלב
ורכזת החוגים בביה"ס
והמדריכות
והרוקחת

מישהו כבר יצא מדעתו
אם יש ילד אחד, אפשר להתחיל לחשוב על כולם
אבל כשיש 10 ילדים.......
אז בבקשה...

• הוסף לסימניות
יש לך מושג באיזה לחץ עומדת מבשלת במעון?
ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, וכל ארוחה כוללת את כל אבות המזון (ובמעון מוכר אין משחקים, הכל מתועד) וזה בשכר מינימום. ובכמויות ענק,
ותוסיפי את הילדים שצריך לדאוג להם במיוחד (אלרגיות וכדו')
והנקיון תוך כדי.
ואת יודעת באיזה לחץ נמצאת הקופאית ביש שצריכה עכשיו לעבוד....
די
יש כ"כ הרבה עבודות עם לחץ

• הוסף לסימניות
אז תודה אמהות יקרות על המשלוחים המחממים .
שורה תחתונה מה אני עושה עם כל הדברים האלו .
מוציאה את המכתבים וקוראת שוב ושוב ושוב ושוב (כמובן רק את אלו שנכתבו בדם לבם של האמהות ולא אלו שהעתיקו מפרוגוזה לא סוד. אבל אני מצדיעה להורים באמת השנה קיבלתי רק ברכות מהלב! ) ואז אחרי שהוצאתי את הפתקים ארזתי בחזרה ישבתי ל-כ-ת-ו-ב ברכות חמות לגננות של הבנים(מזל שהבנים לומדים מחר) ומחר אני מעבירה הלאה... בתקווה שזה לא יחזור בסוף לאותה אמא שהביאה (אולי היא המטפלת /מורה של הבת של הגננת של הבן שלי. מזל שהגן שלי זה לא באותו עיר של המגורים. ) קיצר שיהיה לכולם פורים שמח שורה תחתונה את הברכות מההורים גם אלו של לפני 14 שנה אותם אני שומרת בדבקות ולא מעבירה. המתנות העיצובים והכסף שנשפך בהם , הם מתגלגלים כבר מאחד לשני.
בנינו באמת אין לי מה לעשות עם 10 מגבות 15 ספלי קפה 4 טרמוסים ועוד היד נטויה...
הייתי שמחה להדפיס את כל השרשור הזה ולשלוח שנה הבאה בערב פורים להורים בגן.

אפרילעכן פורים

• הוסף לסימניות
ואת יודעת באיזה לחץ נמצאת הקופאית ביש שצריכה עכשיו לעבוד....
די
יש כ"כ הרבה עבודות עם לחץ

ברור!
ואני באמת מעריכה.
שימי לב,
כתבתי שאני לא מצפה שכל אחד יתן לכל העולם משלוח מנות.

אבל - להעריך, כל אחד,
לא לזלזל.
ולהביע הערכה במילים, בחיוך, בתגובות.
כן,
גם לקופאית ביש אני משתדלת להיות נחמדה, להחמיא ולהודות.

• הוסף לסימניות
לכל ההורים המסורים והאכפתים שטרחו וחשבו וקנו ועטפו וכתבו ו.. ו..ו..
אנחנו מהצד השני מרגישים ומתרגשים וכן מאד שמחים לקבל כל דבר זה מחמם את הלב ועושה המון חשק להמשיך את השנה עם כל המרץ
כל הכבוד!
עשיתם חכם ולא תתחרטו,
פורים שמח.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 457430

משהו קטן שהכנתי למלווה המסורה של הבת שלי
חוץ מזה כמובן לגננות ולסייעות ולגננת וסייעת צהרון משהו קטן חוץ מהכסף שאספו
זה עט חמוד מאליאקספרס (הקופסה עלה לי יותר מהעט ;)) ושוקולד
העיקר זה המחשבה והתשומת לב.
איפה קונים את הקופסה של העט?

אפשר לקנות את העט ביחד עם הקופסא במחיר לא יקר ב @אות הכיכר ליד כיכר השבת.
(ואפילו להוסיף חריטה)

• הוסף לסימניות
מה עם הקופאית במכולת??
היא גם עובדת קשה בשבילכם...
והמנקה של הבנין
והוועד בית
מה עם המזכירה בקופ"ח כמה היא עושה למענכם?
מה עם המזכירה במשרד ביה"ס?
והאחות בטיפת חלב
ורכזת החוגים בביה"ס
והמדריכות
והרוקחת

נתת כמה רעיונות יפים...
תודה!

• הוסף לסימניות
לא דיברו כאן על הטבחית במעון,
אחותי טבחית במעון היא יוצאת כשעדיין חושך כדי להכין פירות/ ירקות/ארוחת בוקר ומתמסרת כ"כ להכין אוכל מזין טעים יום יום ואוהבת לפנק את הילדים עם עוגת גבינה וכדו' לפעמים, ואף אחד לא חושב להעריך ולהגיד תודה אפילו לא פעם בשנה...
בשביל זה יש את המנהלת במעון שצריכה להביא.
כמו שבעבודה משרדית אני לא חושבת שכל הלקוחות צריכים להביא לי משהו לחג.
מביאים לאיש הוראה כי הוא עובד עם הנשמות שלנו..

• הוסף לסימניות
הגזמת!!!!
איך את רוצה שנשלח לכל אחת שנמצאת כמה שעות ספורות בחודש, גם כן משלוח?
בשביל ילד אחד במעון צריך 8 משלוחים?
לא מדובר במליונים מדובר בתשורה שמראה הערכה ואכפתיות בפתק של תודה סה''כ.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת על המקרה הספציפי שלך, אבל אני חושבת שאמור להיות פירוט הרבה יותר מפורט בדפי הקשר על כל עובדת בגן ועל כל מה שחדש בגן. האמהות לא נביאות...
צודקת!!!
אך מה לעשות שאת הגננות זה לא עניין במיוחד שהאמהות תדענה מיהי הגננת המשלימה ומי הסיעת המ"מ וכו', היו כמובן את האמהות שהיו שותפות והעריכו לאורך כל התקופה ונתנו משוב מעריך ופירגנו מכל הלב.
אך כמובן כמו בכל מקום יש את האלו שלא טורחים לדעת וחבל... את יכולה להשקיע בילדה והאמא לא תגיד לך מילה... אנחנו לא עובדות בשביל לקבל מחמאות ומתנות אך באיזה שהוא מקום מצפות למילה חמה והערכה להשקעה בשתילים הרכים.

• הוסף לסימניות
@דיתי חן כואב לי מאד שאת רואה את דברי כמזלזלים במבשלות. חזרתי שוב לקרא ולא מצאתי אף מילה נגד המבשלות.
כתבתי הרבה. אבל בקצרה: אין ליצור שויון במקום שהוא לא קיים. ועבודת המעגל השני (כן, אני מכלילה) לא דומה למעגל הראשון (קרי הגננות והמטפלות שעובדות באופן ישיר מול הילדים שלי ומול עצמי).
לא אמרתי פחות טובה, לא אמרתי פחות שווה, לא אמרתי פחות קשה. אמרתי שונה. (וגם אמרתי שבודאי צריך להכיר טובה, ואגב שימו לב למשמעות, פשוט להכיר בטוב, לא לשלוח שוקולד)
אפשר לחשוב שבימים כתיקונם מטפלות מקבלות כובע של מלכה והמשרה שלהם היא סמל הנחשקות. אז מה משלוח המנות הופך אותה לכזו? הלואי!!! יש כל כך הרבה צורך, אז כל מי שחושבת ששווה יותר (קל יותר, נעים יותר, מוערך יותר) להיות מטפלת הרבה יותר ממוזמנת!!

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי יש 3 מטפלות בכיתה ואחת מהן אחראית עליו,
ל2 האחרות נראה לכם צריך גם לתת משלוח מנות?

• הוסף לסימניות
שנה הבאה בר"ח אדר, תשימי את זה בכניסה לגן, שכל אמא תקח לה משהו להביא לך בפורים (או לגננות אחרות אם את לא מעוניינת),
תאמיני לי שתחסכי להן המון, כי גם אם לך זה מיותר, יש הרבה שמרגישות שהן רוצות להעניק לך משהו

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי יש 3 מטפלות בכיתה ואחת מהן אחראית עליו,
ל2 האחרות נראה לכם צריך גם לתת משלוח מנות?
לא.
אבל אם את רוצה להיות נחמדה, את יכולה להביא להם שוקולד בצלופן.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שההורים יכולים לתגמל את הגננות העיקריות,
והגננות תתגמלנה את שאר העובדות שעוזרות להן.
ככה גם הגננת לא תצטרך לטבוע בים ממתקים,
וגם העובדות תקבלנה משהו ללכת הביתה ולהרגיש שמעריכים את עבודתן,
מי שמכיר אותה באמת.
אני נתתי השנה רק למנהלת המעון ולמטפלת הראשית, אותן אני מעריכה על העבודה,
כל השאר מטפלות מתחלפות שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים להן.
מניחה שהנהלת המעון תתגמל אותן.
באמת יפה לחשוב ולתת לכולם, אבל הכוחות מוגבלים.

ואגב, אצלנו מקובל לתת לגננות הגנים העירוניים רק משלוח מרכזי מכולם ולא פרטיים.
אני חושבת שדי עומדים על זה..

אז תודה אמהות יקרות על המשלוחים המחממים .
שורה תחתונה מה אני עושה עם כל הדברים האלו .
מוציאה את המכתבים וקוראת שוב ושוב ושוב ושוב (כמובן רק את אלו שנכתבו בדם לבם של האמהות ולא אלו שהעתיקו מפרוגוזה לא סוד. אבל אני מצדיעה להורים באמת השנה קיבלתי רק ברכות מהלב! ) ואז אחרי שהוצאתי את הפתקים ארזתי בחזרה ישבתי ל-כ-ת-ו-ב ברכות חמות לגננות של הבנים(מזל שהבנים לומדים מחר) ומחר אני מעבירה הלאה... בתקווה שזה לא יחזור בסוף לאותה אמא שהביאה (אולי היא המטפלת /מורה של הבת של הגננת של הבן שלי. מזל שהגן שלי זה לא באותו עיר של המגורים. ) קיצר שיהיה לכולם פורים שמח שורה תחתונה את הברכות מההורים גם אלו של לפני 14 שנה אותם אני שומרת בדבקות ולא מעבירה. המתנות העיצובים והכסף שנשפך בהם , הם מתגלגלים כבר מאחד לשני.
הייתי שמחה להדפיס את כל השרשור הזה ולשלוח שנה הבאה בערב פורים להורים בגן.

אפרילעכן פורים
אל תראי בברכות מועתקות זלזול.
יש כאלו שהלב שלהם מלא, אבל שלוקחים את העט ליד זה נסתם.
אז מעתיקים, וזה לא סותר את זה שהמתנה באמת מכל הלב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה