כללי מכירה ארבע מינים

• הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבל בשמחה

קבצים מצורפים

• 4-meinem-sale-1.jpg
    KB 348.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש לי מה לומר השאלה אם באמת יש לך כח לעבוד עוד קצת?????
* דבר ראשון חסר תמונה טובה ומיוחדת
* הפונט הזה לא מתאים שיהיה כתוב בו את כל המודעה נסו לגוון קצת במיוחד בטקסט רץ.
* המסגרת נראית כלקוחה משנות ה.. או מוורד..בקיצור להעיף וכמה שיותר מהר...
* הקטע של ההגרלה דבר ראשון לא משתלב מספיק דבר שני אם כבר מוטה לא עד כדי כך לישר טיפונת וגם המילים "והיית אך שמח" במרכאות
*כל הכותרת העיטורים שם מיותרים פשוט להגדיל את הטקסט במקומם עד כמה שניתן.

ס"ה מבחינת היראכיה יש פה עבודה טובה וגם הצבעים בסדר (כדאי יותר לגוון חסר חיות)
אם אין כח לעבוד ומחכים לשמוע רק מחמאות אני מוחקת את ההודעה...

• הוסף לסימניות
* בשפת העציוב קוראים את זה.החלטה עיצובית. והחלטה כאן יה לעצב מודעה ב מכירתי בולט ומושך עין בלי להשתמש עם ויזואל מסוים. וגם יש אפשרות להלקוח להשתשמש עם הרקע למודעות נוספות ולמטרות נוספות כרצונו

*בינתיים אני לא עובד בתיכנות לחברת מיקרוספט והמסגרת יצרתי לבד עם עלה וקטרוי שהעלה לכאן על ידי המשתמש קויפרייט.

*בשפת עיצוב יש כלל כל דבר שלא מוסיף גורע, במקרה הזה לא נראה לי שיש משמעות לזה כי זה משתלב טוב ויפה

• הוסף לסימניות
בלשון המעטה - משעמם משו. ולא מקצועי כלל.
זו האמת. (שלי)

• הוסף לסימניות
לא נראה מקצועי, אפילו המירכוז וההטיות לא מדוייקים...
אם הרקע אמור להיות אחיד למודעות המשך כדאי להשקיע בו קצת יותר, להבהיר אותו קצת, לעשות מסגרת יותר מסוגננת שתתאים לכל דבר וכו'.
גם הטקסט עצמו טעון שיפור כדי שיהיה יותר מכירתי.
אם לא מעוניינים לשים תמונה רצוי לעבוד על הטיפוגרפיה בצורה שתמשוך את העין ותמקד אותה בחלקים מסויימים במודעה - כרגע העין לא מתמקדת בכלום ופשוט עוברת הלאה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בעייתי מאוד, אני אוהב לדבר בשפת הצבעים, עוד כמה דקות ואני מעלה מודעה משודרגת.

קבצים מצורפים

• מיעחצחמ.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אוקיי...
המודעה נעשה תוך כמה דקות... +-

יהיו שיטענו שהגוון קצת חסר חיות, הם אכן יצדקו, אבל זה לדעתי יותר יפה מללכת על הצבע של פרוג (אוי... סליחה שפגעתי, סתם...)

הירוק שלי קצת יותר מתאים לארבעת המינים ומשדר יותר את צבעם של כל ארבעת מאשר הירוק האחרון שגם את ההדסים הוא לא כ"כ מזכיר...
מסכימים??? ענין של טעם !.

• הוסף לסימניות
1- קודם כל צריך לסדר א"ז שיראה כמו מודעה כותרת, גוף טקסט וכו'...-
כאן הכותרת נראת לא קשורה לטקסט וזה לא ברור
2- דווקא הרקע מאוד יוקרתי ויפה, אבל לא קשור לצבעים.
3- לא כ"כ ברור מה המסר, אולי תסביר ואז נוכל יותר לכוון
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שקשה מאוד לשבור מוסכמות
ואם לא ישלבו ויזואל של לולב או אתרוג המודעה לא יעבור

• הוסף לסימניות
אוי זה ממש לא קשור ללשבור מוסכמות
זה כמו לפרסם מסעדה בלי אוכל, יש דברים שלא משכנעים בלי לראות
אבל אם אתה מעדיף בלי, אז צריך רק כמה ליטושים כדי שזה יראה מודעה ושזה ישדר משהו כי דווקא יש לזה פוטנציאל לא רע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;648113:
* בשפת העציוב קוראים את זה.החלטה עיצובית. והחלטה כאן יה לעצב מודעה ב מכירתי בולט ומושך עין בלי להשתמש עם ויזואל מסוים. וגם יש אפשרות להלקוח להשתשמש עם הרקע למודעות נוספות ולמטרות נוספות כרצונו

אני מניחה שזה כבר לא רלוונטי, המודעה בוודאי מודפסת אבל בכ"ז:
אם יש החלטה עיצובית, כלשונך, היא צריכה להצדיק את עצמה!!!!
זאת אומרת שגם בלי שום ויזואל המודעה תמשוך את העין ותבטא היטב את מה שהיא אמורה לבטא.
כדי שזה יקרה עליך:
א. לעבוד על הצבעים: שימשכו את העין הירוק הזה מעט דוחה את העין (לפחות לטעמי...)
(חוץ מזה ששילוב כחול-ירוק, היה מודרני לפני עשור+, כיום הולכים יותר שילובים אחרים:
ירוק עם צהוב, כתום, אדום ואפילו סגול -אם אתה רוצה להיות מקורי, אך כמובן שסגול פחות מתאים למכירת 4 מינים ובשבילו הירוק צריך להיות מואר יותר)
ב. לעבוד על הפונטים: הם מעמיסים על המודעה, שיהיה יותר קריא ונעים לעין.
ג. הטקסטורה ברקע והמסגרת, הרעיון של העלים יכול להיות טוב, אם הם יעמדו בצורה יותר מעניית ולא זקופים וישרים כמסגרת וורד, וברקע כדאי לעשות טקסטורה יותר נעימה לעין ופחות "מחולקת"
ד. המלבן של הכותרת, האליפסה המוטית, וכל שאר המודעה, צריכים להיות מקושרים בקשר עיצובי, כרגע כל האלמטים אינם "מתחברים", זה לזה.
הם נראים כ 3 חלקים נפרדים.
ה. אם אמרנו "למשוך את העין" כדאי להגדיל את הכותרת (ד' מינים בהידור וכו'... או לחילופין הפסוק ,והיית...") בצורה משמעותית, ואולי להזיז יותר למרכז המודעה,ולהקטין את שאר הכיתוב, גם אם אין ויזואל שהוא ה"מלך" צריך שיהיה מלך אחר, ובמקרה זה, יהיה המלך: המסר החשוב ביותר שאתה רוצה להעביר.

המון בהצלחה!!!!
(גם אם לא יועיל למודעה זו, יועיל לעתיד בעזרת ה')
ושוב בהצלחה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת