מכירה אשת מקצוע בתחום הטיפול רגשי/פסיכולוגי? כנסו>>>

• הוסף לסימניות
גולשי פרוג יקרים

במסגרת העבודה שלי אני צריכה להפנות נשים ומתבגרים לאנשי מקצוע בתחום הטיפול/יעוץ
בעלי תעודות מוסמכות בלבד, ועדיפות לבעלי תואר
הקושי שלי זה למצוא המלצות מכלי ראשון או שני
מה שמעכב לתת מענה לפניות בזמן אמת

אודה לכם מאוד אם כל אחד ואחת שידוע לו/ה על איש מקצוע מומלץ
ישתפו כאן
בשם, מקום קבלת מטופלים, סגנון, מגזר וכו' (אם יש רק חלק מהפרטים, גם יעזור מאוד, שאר הפרטים אני אברר)
נראה שזה גם יהיה לתועלת הרבה מאתנו

אם נוח לכם יותר, אםשר גם בהודעה פרטית.

רב תודות

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר להציק רגע?

את אמורה להמליץ לאנשים על אנשי מקצוע? אז אולי כדאי בשלב הראשוני לעשות הבדלה בין יועצים רגשיים לפסיכולוגים? כל הגישה הזו שדוחפים אנשים עם שני תארים (לפחות) ו4 שנות התמחות, יחד עם בוגרי קורסים של 30 מפגשים משגעת אותי וממש לא מתאימה כאשר מישהו אמור להמליץ כחלק ממקצועו.
מה זה ׳בעלי תעודות מוסמכות׳? תעודה משלם/מעיינות?
מה זה ׳עדיפות לבעלי תואר׳? למטפלים אמיתיים אמורים להיות שני תארים לפחות! בפסיכולוגיה או בעבודה סוציאלית קלינית!
את רוצה להמליץ לאנשים על מטפלים בשקל?

חבל.
את הרי לא שכנה טובה. את מבקשת להמליץ באופן מקצועי. אז אולי כדאי קודם לפנות לאנשי מקצוע בתחום הנפש שיבהירו את התמונה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2195750:
אפשר להציק רגע?

את אמורה להמליץ לאנשים על אנשי מקצוע? אז אולי כדאי בשלב הראשוני לעשות הבדלה בין יועצים רגשיים לפסיכולוגים? כל הגישה הזו שדוחפים אנשים עם שני תארים (לפחות) ו4 שנות התמחות, יחד עם בוגרי קורסים של 30 מפגשים משגעת אותי וממש לא מתאימה כאשר מישהו אמור להמליץ כחלק ממקצועו.
מה זה ׳בעלי תעודות מוסמכות׳? תעודה משלם/מעיינות?
מה זה ׳עדיפות לבעלי תואר׳? למטפלים אמיתיים אמורים להיות שני תארים לפחות! בפסיכולוגיה או בעבודה סוציאלית קלינית!
את רוצה להמליץ לאנשים על מטפלים בשקל?

חבל.
את הרי לא שכנה טובה. את מבקשת להמליץ באופן מקצועי. אז אולי כדאי קודם לפנות לאנשי מקצוע בתחום הנפש שיבהירו את התמונה.
בהצלחה!

מחזקת את ידייך!
זה כל כך נכון.
מישהי לומדת CBT במשך שנה וכבר יש לה "תואר" פסיכותרפיסטית.
(ואני אומרת את זה בתור מישהי שלמדה אימון במשך שנה, ומוסמכת לטפל בנשים, אבל לא מתיימרת להיות מה שאני לא... ואם אראה מתאמנת שזקוקה לאבחון וטיפול קליני אפנה אותה לאן שצריך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;2196120:
מחזקת את ידייך!
זה כל כך נכון.
מישהי לומדת CBT במשך שנה וכבר יש לה "תואר" פסיכותרפיסטית.
(ואני אומרת את זה בתור מישהי שלמדה אימון במשך שנה, ומוסמכת לטפל בנשים, אבל לא מתיימרת להיות מה שאני לא... ואם אראה מתאמנת שזקוקה לאבחון וטיפול קליני אפנה אותה לאן שצריך)

צריך את זה וגם את זה. ויותר מכל צריך- שכל אחד ידע את מקומו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה