עזרה מכירה את ה''מתכון'' לשמירה על צבע הבגד?

• הוסף לסימניות
שמעתי על טיפ: להשרות את הבגדים החדשים בדבק פלסטיק, חומץ, ומלח גס עם מים,
יש למישהי ניסיון עם זה?
אני ממש רוצה לעשות את זה עם כל הבגדים החדשים, אבל אני חוששת... בעיקר עם השחור לבן...
תודה למראש למשתפות!

• הוסף לסימניות
עדיף לפני כביסה ראשונה, לשים חומץ בתא של האבקה, לכבס, ואז עוד פעם כביסה רגילה עם אבקה.
אבל אפשר גם אחרי כביסה ראשונה.

• הוסף לסימניות
שמעתי על טיפ: להשרות את הבגדים החדשים בדבק פלסטיק, חומץ, ומלח גס עם מים,
יש למישהי ניסיון עם זה?
אני ממש רוצה לעשות את זה עם כל הבגדים החדשים, אבל אני חוששת... בעיקר עם השחור לבן...
תודה למראש למשתפות!
עשיתי את זה מלא פעמים.
רק להקפיד שהדבק יומס כולו במים ולא ישארו חלקיקים ממנו לפני שאת טובלת בו בגד.

• הוסף לסימניות
להשרות בחומץ לפני הכביסה בחוץ (לא במכונה)
אגב במגבות-להשרות עוד לפני השעמוש ואז לכבס

• הוסף לסימניות
נשמע מתכון להריסת בגדים...

אבל אם יש בזה תועלת אז עדיף בחולצות בעלי צבעים מנוגדים- חצי בהיר וחצי כהה, שאז בד"כ הכהה שולט על הבהיר. כללית בגד כזה עדיף תמיד להכניס עם חבר'ה בהירים, גם בזה יש השפעה סביבתית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה