עזרה מכירה את הפאנית לאה שידלובסקי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המספר של הפאנית לאה שידלובסקי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
0504742115
מקצועית.... מאד !!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מידע עליה אני גם מעוניינת לעשות אצלה פאה

• הוסף לסימניות
שתי חברות שלי רכשו אצלה פאה והן מאוד מאוד מרוצות!
אחת עם טופ לייס והשניה עם פרונט לייס.
הבנתי גם שהמחירים שלה סבירים ביחס לשוק.

• הוסף לסימניות
מאיפה היא בארץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה...
אשמח לשמוע איך השירות ואיך טיב השיער?
מהשנה האחרונה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד המלצות אם ישנן כמובן...

• הוסף לסימניות
הבאתי לה פאה רגילה לפני שנה בדיוק,
והיא הפכה לי אותה לטופ לייס, פשוט מושלםםםם
כמו פאה חדשה!
ממליצה מאוד!

• הוסף לסימניות
מישהי עשתה אצלה פאה לאחרונה? אני עשיתי אצלה שדרוג לפני כ 2.5 ש' . אז עבדה בבית שלה, והרגשתי כמו תחנת רכבת של נשים שיוצאות ונכנסות כאילו דחסו אות כולן באותה שעה, והייתי צריכה להגיע 4-5 פעמים לתיקונים וכו עד שהייתי מרוצה. הבנתי שהיא עברה למקום אחר. מי התנסתה לאחרונה? ואיך המחירים לפאה חדשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה