מכירה ביום ראשון?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לפרסם מכירת בגדים בירושלים.
הלקוחה מתלבטת אם אפקטיבי לקיים את המכירה ביום ראשון,
כשהמקומונים מתפרסמים משישי עד ראשון.
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לדעתי שני שלישי זה מצוין ואנשין עוד יזכרו מה שיראו בעיתון ...
אפילו שלפעמים העיתון מגיע בראשון אני מאמינה שיש אנשים שלא מגיעים אליו בשעה שהם עוד מתכננים דברים/מתכננים לצאת...
(שלא לדבר על זה שיש מקומונים שמגיעים בכלל רק בשני )

• הוסף לסימניות
גם אני לא ממליצה ביום ראשון.
לפעמים אני עוברת על המקומון רק ביום שני או אפילו שלישי,
ומצטערת לראות משהו שהפסדתי בראשון,
וגם אם לא התכוונתי ללכת, אני חושבת - למה אנשים מפרסמים באופן כזה שלא מאפשר מספיק זמן שאנשים יראו את המודעה בזמן

• הוסף לסימניות
גם אני לא בעד ראשון, ורציתי לשמוע מה אנשים אחרים חושבים
הבעיה היא שבהמשך השבוע זה פחות מסתדר...
יש כאן ירושלמיות? מתי אתן מקבלות את ת'כלס ומידע?

• הוסף לסימניות
מקבלים ביום שישי, ואף אחד לא מסתכל על זה לפני יום ראשון!

• הוסף לסימניות
תכלס בשישי ומידע בראשון (לפעמים מוצש ככה בערך ב11)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה