מכירה ביתית כעסק פטור

• הוסף לסימניות
אני רוצה לוודא שהבנתי נכון. ראיתי באתר כל זכות שעל מנת להקרא עוסק פטור אסור לעבור את התקרה של 99000 ומשהו לשנה. אבל אם אני מבינה נכון מחשבים לא רק את הרווחים (הכנסות פחות הוצאות), אלא את כל הכסף שנכנס לעסק, כלומר כל מה שהלקוחות שילמו בקופה. הבנתי נכון?
זאת אומרת שמי שמוכר מוצרים יקרים, גם אם נכנס לו לכיס רווח קטן הוא לא יוכל להקרא עוסק פטור כי הוא מגלגל סכומים גדולים מידי?
עוד שאלה, איך מנהלים את הקבלות? לא נראה לי הגיוני להוציא קבלה עבור כמה שקלים כל פעם שמישהו קונה. אפשר לעשות חישוב יומי נגיד ועל זה להוציא קבלה? והאם עוסק פטור מחוייב בספר של ניהול המלאי?

• הוסף לסימניות
הדברים בדיוק כמו שאתם כותבת!!
קבלה על כל 10 אגו' זה החוק !
וכן החשבון שכתבתם לגבי מכירת מוצרים יקרים מדוייקת!

• הוסף לסימניות
די מוציא את החשק לדווח...
בחישוב של תשלום ביטוח לאומי, זה גם ככה שלוקחים את הכל ההכנסות בחשבון או רק את הרווחים?

• הוסף לסימניות
יש לקנות חוברת פדיון יומי, אפשר לכתוב כל יום את הסיכום והם מקבלים את זה כקבלות
[מנסיון של שנים]
יש לך מכירה?
מה עוד חשוב לזכור חוץ מלהוציא סיכום יומי?
את צריכה לנהל רישום של המלאי?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה: (תודה לעונים, אני מנסה ומשתדלת לא להבהל מכל הבירוקרטיה הזו:cry:)
אם לפי הצפי של ההכנסה של העסק, נקודות הזכוי מכסות את כל מה שאמורים לשלם למס הכנסה - לא צריך לשלם מקדמות בכלל?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה