מידע שימושי מכירה ביתית של מוצרי אפיה

• הוסף לסימניות
אין לנו בשכונה, וחשבתי אולי לפתוח.
אשמח לכל מידע על זה.
למישהו יש? מה אני צריכה לקחת בחשבון?
מאיפה מזמינים את הכל?

• הוסף לסימניות
הכי טוב שתמצאי מישהי בשכונה אחרת ותשאלי אותה,

• הוסף לסימניות
אאל"ט יש באור יהודה או באזור חנות סיטונאית שאפשר להזמין ממנה.
חפשי בגוגל פוליבה / ריצ' אפיה/סיטונאות....

• הוסף לסימניות
באיזו עיר את?
אולי כדאי לך לברר דרך מכירות בעיר אחרת...

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אני מירושלים, לא מכירה אף אחד שעושה..
פעם היה במקום אחר שהייתי גרה אבל אין לי קשר איתה.

• הוסף לסימניות
הייתי אולי מייעצת לך להתחיל ממכירה של קצפת ריץ'.
אמנם זה דורש הרבה מקום במקפיא, אבל מכירה של מוצרי אפיה זה הרבה כאב ראש (גם אני רציתי להתחיל עם זה וכרגע הנחתי את זה בצד, ספקים, סחורה איכותית, כשרות מהודרת... זה רק להתייעץ עם אלו שכבר בפנים)
הרבה הצלחה!:)

• הוסף לסימניות
מה ששמעתי מאחרות שמתמצאות בזה
זה מכירה פחות ריווחית כי יש הרבה טירחה ועבודה יחסית (לחלק את הכמויות המסחריות לשקיות/קופסאות וכו')
יש גם בלאי והרווחים קטנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה