תבדקו אצלכם כמה נקודות זיכוי נשאר (שמתאימות גם לרווחי הון!)מכיון שלא ניצלתי את כל נקודות הזיכוי שלי בשנת המס (מסיבות שונות יש לנו נקודות זיכוי יותר מאחרים)
אנחנו חושבים על מכירה וקניה מחדש של ני"ע שלנו כדי להיפטר ממס רווח הון.
האם יש סימולטור שבו אפשר לבדוק מה המקסימום שאפשר למכור כדי לא לשלם מס?
חשוב להדגיש שאם אשתך עובדת וניצלה את הנקודות שלה, לא יעזור שאתה לא ניצלת.מכיון שלא ניצלתי את כל נקודות הזיכוי שלי בשנת המס (מסיבות שונות יש לנו נקודות זיכוי יותר מאחרים)
הווארט לא 'אשתך' ו'אתה'.חשוב להדגיש שאם אשתך עובדת וניצלה את הנקודות שלה, לא יעזור שאתה לא ניצלת.
כמובן.הווארט לא 'אשתך' ו'אתה'.
אלא מי מבני הזוג שמכניס יותר כסף מיגיעה אישית.
(למעט כסף 'צבוע' - מלפני הנישואים או אאל"ט הפרדת ממון)
אם הסיבות הן נכות, אפשר לשקלל גם את הנקודות הללו, בנוסף לנקודות הבסיסיות לקבל החזר.(מסיבות שונות יש לנו נקודות זיכוי יותר מאחרים)
כפי שכתבו, סימולציית מס.האם יש סימולטור שבו אפשר לבדוק מה המקסימום שאפשר למכור כדי לא לשלם מס?
תודהאם הסיבות הן נכות, אפשר לשקלל גם את הנקודות הללו, בנוסף לנקודות הבסיסיות לקבל החזר.
אם הזיכוי הוא בגין יישובים, לא ברור החוק
כפי שכתבו, סימולציית מס.
על רווחים מניירות ערך ניתן לממש רק את נקודות הזכות האישיות של אחד מבני הזוג.מכיון שלא ניצלתי את כל נקודות הזיכוי שלי בשנת המס (מסיבות שונות יש לנו נקודות זיכוי יותר מאחרים)
לא ברור לי, אני אמורה לראות אם מספיק 2 נקודות זיכוי כדי שלא אשלם מס על המשכורת ואם נשאר עודף אז אפשר למכור את ני"ע?על רווחים מניירות ערך ניתן לממש רק את נקודות הזכות האישיות של אחד מבני הזוג.
שאר נקודות הזכות הינן עבור הכנסה מיגיעה אישית בלבד.
כלומר יש לך רק 2 נק זכות לניצול עבור רווח הון.
תודה
הסיבות הן ילדים + נכות
תוכל לשלוח לי לינק לסימולטור כדי שאבדוק?
נכות יכולה גם לעזור.על רווחים מניירות ערך ניתן לממש רק את נקודות הזכות האישיות של אחד מבני הזוג.
שאר נקודות הזכות הינן עבור הכנסה מיגיעה אישית בלבד.
כלומר יש לך רק 2 נק זכות לניצול עבור רווח הון.
לא.לא ברור לי, אני אמורה לראות אם מספיק 2 נקודות זיכוי כדי שלא אשלם מס על המשכורת ואם נשאר עודף אז אפשר למכור את ני"ע?
מה לגבי הנ"ז של הילדים + נכות בגין ילד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים