נכתב ע"י עזר כנגדו;n4888640:יש ברמת אהרון חוג יצירה לבנים, אני שולחת אליה כבר שנה ומאד מרוצה.
צביעה על עץ, קצת נגרות, קצת אלקטרוניקה. ועוד.
הילד שלי, בן 7, מביא דברים ממש יפים.
נכתב ע"י yudb;n4890295:גם אני אשמח באזור רמת אהרון.
אשמח אם תשלחילי פרטים למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!
נכתב ע"י מתייעצת;n4889551:גם אני מחפשת, באיזור דובק-רבי עקיבא-גבעת רוקח. מכירות?
נכתב ע"י עזר כנגדו;n4889275:אני לא מצליחה לשלוח הודעות באישי.
תכתבי לי את המייל שלך ואשלח לך בשמחה.
נכתב ע"י נירוש;n4890446:יש ברח' מימון ליד משואות בתוך מבנה חוג נגרות+אלקטרונירה לבנים כל יום רביעי 2 קבוצות בשעה 4:00 ובשעה 5:00
כולם ילדי ת"ת והמורה בוגרת בי"ע
יש לה קבוצה גם בויזניץ (גם באידיש) ,ברח' וסרמן ,וגם ברחוב הרצל בין קרית הרצוג לפרדס כץ
החוג עולה 130 ש"ח לחכולל החומרים
טלפון שלה 054-8592658
נכתב ע"י ruttyyan;n4890941:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מקפיצה.
מחפשת חוגים לבנים בבני ברק באזור שיכון ה' רמת אהרון
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים