תודה!!שלכת בביתר עילית, בגבעה B2
חנות מהממת, מכירה כזאת
יש שם מבחר גדול. מחירים הוגנים.
אין לי ביד את הפרטים שלהם אבל אני יכולה לחפש
יש גם בביתר ברחוב מוצפי חנות EMINENT, גם חנות מקסימה
מבחר של בגדים ומידות (גם גדולות), קצת יקר אבל בגדים איכותיים ויוקרתיים
יש בכיכר העיר "אורדמן" חלוקים ובגדי בית אם מעניין אותך,
וצמוד אליהם יש חנות "תפוח" חנות מהממת עם המון בגדים, מבחר עצום ומחירים מעולים (לילדות-בחורות-נשים)
בהצלחה !
אלופה!אם את צריכה עוד פרטים או מידע על מיקום או תח"צ את יכולה לתייג אותי בכיף.
בהצלחות
יש לך איך לברר כתובת?שלכת בביתר עילית, בגבעה B2
חנות מהממת, מכירה כזאת
מחפשת את שלכת מבית שמש?מי מכירה
מי יודעת?
אני מירושלים
תודה!
היי ,אשמח לדעת האם המכירה עדיין קיימת במוצפי- מה הכתובת ושעות פתיחה? EMINENTשלכת בביתר עילית, בגבעה B2
חנות מהממת, מכירה כזאת
יש שם מבחר גדול. מחירים הוגנים.
אין לי ביד את הפרטים שלהם אבל אני יכולה לחפש
יש גם בביתר ברחוב מוצפי חנות EMINENT, גם חנות מקסימה
מבחר של בגדים ומידות (גם גדולות), קצת יקר אבל בגדים איכותיים ויוקרתיים
יש בכיכר העיר "אורדמן" חלוקים ובגדי בית אם מעניין אותך,
וצמוד אליהם יש חנות "תפוח" חנות מהממת עם המון בגדים, מבחר עצום ומחירים מעולים (לילדות-בחורות-נשים)
2 דקות משם יש את בינגו (הם החליפו מיתוג לאחרונה, לא זוכרת מה השם החדש)
גם שם יש בגדי נשים ממש יפים במחירים לא יקרים.
בהצלחה !
אני מחפשת טלפון של מכירה בשם שלכת שהיתה לאחרונה בבני ברק. זו אותה מכירה? יש לך את המספר?מחפשת את שלכת מבית שמש?
אם כן, פני אלי בפרטי ואמסור לך נייד שלה
אני מחפשת טלפון של מכירה בשם שלכת שהיתה לאחרונה בבני ברק. זו אותה מכירה? יש לך את המספר?
כן, זו נראית אותה מודעה.לא יודעת אם זו אותה מכירה מבני ברק
זו המכירה מהמודעה מעל התגובה שלך
רלוונטי?
אם כן, מוסרת נייד רק בפרטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים