מכירה לבגדים יד שניה

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על מכירת בגדים יד שניה ברחוב פנים מאירות בירושלים?
נראה לי מכירה קבועה, אבל אני לא בטוחה
אשמח לקבל פרטים
תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
הם נמצאים בפנים מאירות 6
אם אני לא טועה הם פירסמו השבוע באחד המקומונים

• הוסף לסימניות
בדיוק היום הייתי שם :p

ברח' פנים מאירות 6 במקלט
פתוחים בשלישי בערב בשעה 20:20- 21:30
ברביעי בבוקר בשעה 9:30-10:30

הם מוכרים בגדים, גם חדשים, במחירים מוזלים מאוד. (40-50-60 ש"ח)
וכן משכירים בגדי אירועים ב-100 ש"ח לבגד.

אני הגעתי בשביל הבגדי אירועים אז לא כ"כ בדקתי את שאר הסחורה, אבל נראה לי שאפשר למצוא שם דברים יפים.

• הוסף לסימניות
שאלת לגבי בגדי הריון או בגדים רגילים?
אאל"ט התשובות שענו לך לפני מתייחסות למכירה של בגדי הריון בלבד.
יש בפנים מאירות (נראה לי 2) גם מכירה קבועה (ומוצלחת) לבגדי יד שניה לכל הגילאים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אתן פשוט מקסימות!!!
התכוונתי למכירה הרגילה. חיה, את מן הסתם יודעת את שעות הפתיחה שלהם

• הוסף לסימניות
יש גם את בגד יד ליד, בפנים מאירות 2. סוג של ארגון חסד המחירים סמליים 1-2 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג שעות פתיחה? או טלפון?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה