קורונה מכירה לגוי, על מנת לפטור מטבילת כלים

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שצריך לטבול כלים חדשים ואין לו דרך לעשות כך הנה אופן הטבילה לפניכם:

טבילת כלים
א. הנני מצרף בזה שטר מינוי שליחות והרשאה למכור ולהקנות 51 אחוז מהכלי לגוי.

ב. כל המעוניין יכול לחתום על השטר מנוי שליחות ולצרף בדוא"ל רשימת כלים.

ג. סיכמתי עם גוי מוסלמי בשם עיאד להקנות לו 51 אחוז מכל כלי שהקונה יודיע לי על רצונו בכך בדוא"ל או בטלפון עדיף לחתום על השטר הנשלח בזה ולצרף רשימת כלים.

ד. אפשר לחתום ע"י הורדת מסמך השטר מינוי שליחות וכתיבת טקסט השם ומספר הזהות על המסמך וורד הנשלח בזה ואח"כ להחזיר את שטר המינוי אלי בדוא"ל.

ה. מכירה זו הנני עושה על פי דברי השו"ע יו"ד סי' קכ סעי' טז והנ"כ והאחרונים וספרי השו"ת שדנו בזה.

ו. את נוסח שטר המינוי שליחות לקחתי ממכון צומת בשינויים קלים
ומי שרוצה יכול למכור דרכם.

ז. כאשר ירחם השיי"ת ויפתחו המקוואות כרגיל רצוי לטבול ובזה קונים בחזרה הכלי מהגוי ומכניסים לגמרי בכל 100 האחוז את הכלים לרשות ישראל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ההגדרה היא לא טבילה אונליין,
אלא מכירה לגוי, על מנת לפטור מטבילה

• הוסף לסימניות
זה לא אני אלא הרב שלי.
אני יכולה לצרף לך את הקובץ אם מעוניין.

• הוסף לסימניות
בית יוסף גם עושים אך עדיף לא לעשות שם כי המכירה מתבצעת בשעה 11 בער"פ ורק אז יוכלו להשתמש

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כל הנושא הזה לשעת הדחק כמו עכשיו......
(צריך לדעת את זה כדי שאחרי זה אנשים לא יעשו תמיד ותצא מכשלה.)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ולא לשכוח לסמן על הכלים שהם לא טבולים ולטבול שנה הבאה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה