דרוש מידע מכירה מורת שחייה אלופה בבני ברק לפחדניות?

• הוסף לסימניות
שלום רב,
מישהי מכירה מורת שחייה למישהי פחדנית,
נערה שכבר למדה שחייה בילדות והיא לא יודעת לשחות.
מורה אלופה עם נסיון בשחרור פחד ממים.
לטענתה, יש לה פחד מניתוק רגליים מהקרקע..(היא יודעת להכניס את הראש למים, הבעיה היא בלשחות)
אשמח ממש לכל מידע,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי תותחית
רושמת לך בפרטי מספר טלפון

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד מידע על מורות שחייה,
לאיפה נעלמו כל הפחדניות?😉😅

• הוסף לסימניות
בטוחה שזה פחד???
אני אישית למדתי שחיה ואני לא שוחה.... המורה אמרה לאמא שלי שאני פוחדת, אבל ת'אמת נגלה לך שיש לי רגישות תחושתית ואני לא יכולה לסבול מים באוזניים.
היום אני יודעת להסביר, אבל בתור ילדה לא הבנתי מה רוצים ממני: אני לא פוחדת וגם עשיתי מלא ''סלטות'' במים (שזה רק לרגע והאוזניים לא מתמלאות...), אבל כשלמדנו שחיה וחתירה והמורה אמרה אוזן במים, זה שיגע אותי ולא הסכמתי....
כדי לך לבדוק עוד כיוונים...
(בלי להשים אוזניים במים הגוף לא מצליח לצוף טוב וממילא לא הצלחתי להרים רגלים מהרצפה.
אחראי כמה חודשים טובים גיליתי טריק בחתירה: שחיתי כמה שהצלחתי בלי לנשום וקמתי...
ואז המורה אמרה לאמא שלי שאני כבר פחות מפחדת אבל צריכה להתאמן כי אני מתעייפת אחרי רבע בריכה...)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההידחפות, אבל אני רוצה לנצל את הבמה, האם יש גם מורה לבחור שמתקשה בבעיה הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה