עזרה מכירה מישהי מגמגמת שתהיה מוכנה שיראיינו אותה?

• הוסף לסימניות
לא,
אבל מאמינה שמישהי בפרוג תדע תבררי..או תעשי חיפוש גוגל וכד'..

• הוסף לסימניות
היה בקארט (עתון לנשים של המודיע) לפני כמה שנים סדרת כתבות של אחת מגמגמת אולי תסכים להתראיין תחפשו

• הוסף לסימניות
מה הענין בזה? למסכן את המגמגמים שירחמו עליהם? יש דברים שהשתיקה יפה להם

• הוסף לסימניות
יש למישהי את המייל של לאה אייזנבך?

• הוסף לסימניות
053315336 המספר של לאה אייזנבאך
ממש לא ממסכן אותם הם לוקחים את הקושי שלהם
ומחזקים אחרים עם התתמודדוית שלהם והם בגאווה עם איך שהם מצליחים להתמודד עם זה

• הוסף לסימניות
למה שלא יוכלו כל מי שרוצה להזמין הרצאה
לראות את המספר שלה יש פה עוד מספרים של מרצים ומרצות

• הוסף לסימניות
יתכן שאת צודקת.
אני הייתי מבקשת רשות לפני שהייתי מעלה מספר בפומבי שכל גורם יכול להתקשר ולהטריד...
לשיקול דעתך!

• הוסף לסימניות
היי
אני עובדת במכון שמטפל בגמגום
ואני רואה את הגמגום כמו כל קושי אחר
כמו משקפיים וכמו בנ"א שהוא נמוך או כל דבר כזה
זה אנשים נורמלים שמתמודדים עם קושי שהוא נראה לעין והוא גם משפיע עליהם מבחינה חברתית תלוי מי
אבל אל תשכחו שגם פעם למי שהיה משקפיים קראו משקפופר וצחקו עליו
זה ענין של מודעות הם פשוט מדברים בצורה אחרת כי המוח שלהם משדר אחרת
דוקא אהבתי לעלות את המודעות בסוף כולנו רוצות לדעת איך הכי נכון לנו לדבר מול אנשים כאלו בצורה טבעית
האמת הכי יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה