דרוש מידע מכירה מישהי שלומדת רפואה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולן

אני גם כן מתעניינת בלימודי רפואה לחרדיות, ואל תתחילו לעשותלי מצפון בקטע של הילדים כי לצערי לא זכיתי בכאלה,

כן גם במאה ה21 יש אנשים שהקב"ה בחר לתת להם תפקידים אחרים מגידול ילדים, וכעת אחרי שחלון הפוריות שלי לקראת סיום עצוב ולא ממומש (האמינו לי שניסיתי הכל) אני חושבת אולי להגשים את חלום הילדות לרפואה

אני מתעניינת בעיקר בחלק הדתי, האם זה סביר או לא,

ולכן אם יש לכן מיילים של סטודנטיות חרדיות ולא דת"ל אני אשמח מאד לקבל באישי. המייל שלי

etysiri אחכ שטרודל גימייל

וגם בארגון "קמח" מומלץ לברר

• הוסף לסימניות
מאמינה שהם יוכלו לעזור לך

• הוסף לסימניות
שלום לכולן

אני גם כן מתעניינת בלימודי רפואה לחרדיות, ואל תתחילו לעשותלי מצפון בקטע של הילדים כי לצערי לא זכיתי בכאלה,

כן גם במאה ה21 יש אנשים שהקב"ה בחר לתת להם תפקידים אחרים מגידול ילדים, וכעת אחרי שחלון הפוריות שלי לקראת סיום עצוב ולא ממומש (האמינו לי שניסיתי הכל) אני חושבת אולי להגשים את חלום הילדות לרפואה

אני מתעניינת בעיקר בחלק הדתי, האם זה סביר או לא,

ולכן אם יש לכן מיילים של סטודנטיות חרדיות ולא דת"ל אני אשמח מאד לקבל באישי. המייל שלי

etysiri אחכ שטרודל גימייל
להם יהיה הרבה מידע לתת לך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מועמדת כשנתיים ללימודי רפואה, חרדית, ומכירה כמה סטודנטיות חרדיות, אשמח לעזור מוזמנת לפנות באישי

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי ששוקלת ברצינות
בתמיכה ובעידוד של הרב (רב חשוב ומקובל בקרב הציבור החרדי הקלאסי)
לימודים בצפת
ראיתי פעם מכתב ממרן הקה"י שהוא נגד ללמוד את המקצוע הזה מהטעם הנ"ל
וכן גם בגלל מה שמכונה היום "שבועת הרופאים"
(אולי הרב הנ"ל בר סמכא לחלוק וצ"ע)

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם מכתב ממרן הקה"י שהוא נגד ללמוד את המקצוע הזה מהטעם הנ"ל
וכן גם בגלל מה שמכונה היום "שבועת הרופאים"
(אולי הרב הנ"ל בר סמכא לחלוק וצ"ע)
הוראה לרבים היא לא הוראה ליחידים
אותו רב לא הוציא פסק לכלל הציבור שמותר ללמוד רפואה
אלא לאותה אישה באופן ספציפי עודד לימודי רפואה

• הוסף לסימניות
היי ממש אשמח לשמוע מה שיש לך לומר בענין
האשכול נפתח לפני יותר מ3 שנים ועדיין לא התקבלתי..
באה לומר שכל מי שחושב על זה צריך לקחת בחשבון שיקח לו זמן ואולי אפילו הרבה זמן עד לקבלה
כמובן הכל אינדיבידואלי אבל כחרדית שלמדה במוסדות הכי מיינסטרים עם אפס ידע באנגלית ומתמטיקה ברמה של "חוץ" (למדתי בתקופה שהחוץ היה ברמת 3 יחל ואולי פחות)
הדרך היא קשה וקשה מאוד.
השלמתי לבד ת.בגרות מאפס כולל 5 יחידות מתמטיקה
והתחלתי לקרוא וללמוד מילים באנגלית כדי להיות ברמה גבוהה בשביל הפסיכומטרי
ועדיין זה לא מספיק
מכירה אנשים שעברו את כל זה ולא קיבלו ציון מספיק במבחני האישיות...
אבל- למי שיש את הזמן, הכישורים והיכולת להשקיע בזה ושאל דעת תורה חושבת שהציבור שלנו צריך רופאים משלו
כמו שעם השנים התחילו להבין שצריך עוס/פסיכולגים/מטפלים רגשיים ואנשי מקצוע נוספים שבאים מתוך הציבור החרדי

עם זאת כמו שכתבתי קודם התהליך קשוח מאוד וגם הלימודים עצמם מבחינת משפחה, גידול ילדים, יכולת לעבוד תוך כדי וכו
אך אפשרי בהחלט!
לגבי הפן הרוחני זה החלק הכי מורכב, לימודים בסביבה חילונית על כל המשתמע מכך
כדאי לברר לפני שנרשמים באיזה מקומות לפחות בשנים הראשונות רוב הלמידה מרחוק (יודעת שבת"א זה כך)
זמינה במייל emona64940 לשאלות

• הוסף לסימניות
האשכול נפתח לפני יותר מ3 שנים ועדיין לא התקבלתי..
באה לומר שכל מי שחושב על זה צריך לקחת בחשבון שיקח לו זמן ואולי אפילו הרבה זמן עד לקבלה
כמובן הכל אינדיבידואלי אבל כחרדית שלמדה במוסדות הכי מיינסטרים עם אפס ידע באנגלית ומתמטיקה ברמה של "חוץ" (למדתי בתקופה שהחוץ היה ברמת 3 יחל ואולי פחות)
הדרך היא קשה וקשה מאוד.
השלמתי לבד ת.בגרות מאפס כולל 5 יחידות מתמטיקה
והתחלתי לקרוא וללמוד מילים באנגלית כדי להיות ברמה גבוהה בשביל הפסיכומטרי
ועדיין זה לא מספיק
מכירה אנשים שעברו את כל זה ולא קיבלו ציון מספיק במבחני האישיות...
אבל- למי שיש את הזמן, הכישורים והיכולת להשקיע בזה ושאל דעת תורה חושבת שהציבור שלנו צריך רופאים משלו
כמו שעם השנים התחילו להבין שצריך עוס/פסיכולגים/מטפלים רגשיים ואנשי מקצוע נוספים שבאים מתוך הציבור החרדי

עם זאת כמו שכתבתי קודם התהליך קשוח מאוד וגם הלימודים עצמם מבחינת משפחה, גידול ילדים, יכולת לעבוד תוך כדי וכו
אך אפשרי בהחלט!
לגבי הפן הרוחני זה החלק הכי מורכב, לימודים בסביבה חילונית על כל המשתמע מכך
כדאי לברר לפני שנרשמים באיזה מקומות לפחות בשנים הראשונות רוב הלמידה מרחוק (יודעת שבת"א זה כך)
זמינה במייל emona64940 לשאלות
לכאורה הלימודים גם קשים אבל להיות בפועל רופאה זה נראה לי יותר מסובך רוחנים שנמצאים במצב של חיים ביחד שעות רבות בכל מיני מצבים האם אני טועה?

• הוסף לסימניות
@חיולה למה את לא מתחילה מתואר קדם רפואי של שלוש שנים, התהליך הרבה יותר הגיוני.
אפילו הסבת אקדמאים מתואר רגיל (לא קדם רפואי )יותר קל.
אפשר להשלים תואר ראשון בהוראה או בחינוך וחברה (3 או 4 סמסטרים) וכבר קצרת הרבה

• הוסף לסימניות
אפילו הסבת אקדמאים מתואר רגיל (לא קדם רפואי )יותר קל.
אפשר להשלים תואר ראשון בהוראה או בחינוך וחברה (3 או 4 סמסטרים) וכבר קצרת הרבה
באמת ?
לא שמעתי על זה...
אני הבנתי שרק תארים קדם רפואיים מקצרים.

• הוסף לסימניות
חברה שלי בררה וכרגע משלימה.
בכמה זה מקצר?
ואיך חינוך קשור לרפואה?
אולי זה מקצר קורסים כללים של תואר כמו סטטיסטיקה, אבל לא בפער כזה משמעותי ששווה ללמוד לתואר חדש בגללו.
אם זה כן מקצר משמעותי, אשמח אם תוכלי להעלות עוד פרטים על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת