דרוש מידע מכירה מתסרקת שיער לילדות אלופה?! בבני ברק. דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אשמח בהקדם לפרטים
דגש על ספרית שמתמצאית ויודעת מה לעשות כי אני ממש לא....
שהתסרוקת מחזיקה מעמד המון שעות, האירוע ארוךךך
עדיפות לתוספות שיער.

תודה לכל תגובה מקדמת זה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי
אבל לא רוצה לרשום מספר פה
מישהי באמת תתותחית
וממש לא יקרה

• הוסף לסימניות
שימי מייל
או בפרטי
לא רוצה לכתוב פה...

• הוסף לסימניות
יש לי גם מישהי מהממת!!!
תתנו מייל ואשלח פרטים.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה אלופות,
השאלה באיזה מחיר את רוצה...

• הוסף לסימניות
053-4133210 ליקי אלופה!!
לא יקרה....
אני לא יודעת מה המחירים שלה כי לקחתי אותה להפקה אבל נהנתי ממנה כל רגע!
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך שולחים באישי אבל אני אשמח גם לטלפונים או פרטים על ספרית שעושה יפה עם תוספות משהו מושלם ,
אם אפשר בבקשה לשלוח לי למייל miris316 שטרודל גימל נקודה קום

• הוסף לסימניות
יש אחת בחורה עשתה לבנות שלי מושלם
לא יודעת עם היא עושה עם תוספות את יכולה לשאול אותה
0533195495

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה