• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

מכירה סינית עזר מציון תשע"ט

• הוסף לסימניות
אפשר את השיר??? ואם יש קטלוג או קליפ אז גם....
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה...

• הוסף לסימניות
כנראה שההודעה שלי תמחק.. בכל אופן כותבת את דעתי
איך הפכו בחורות סמינר ל'שנורריות' כאילו המטרה מקדשת את האמצעים, בהבטחות של פרסים וערב מושקע וכו' שאף אחת לא רוצה לותר?

• הוסף לסימניות
כנראה שההודעה שלי תמחק.. בכל אופן כותבת את דעתי
איך הפכו בחורות סמינר ל'שנורריות' כאילו המטרה מקדשת את האמצעים, בהבטחות של פרסים וערב מושקע וכו' שאף אחת לא רוצה לותר?
ממתי מי שאוסף צדקה נקרא "שנורר"?? נראה לי בושה לכתוב כזה דבר הרבה יותר מאשר "לשנורר" כך.
גבאיות צדקה זה לא דבר חדש. אשתו של הגר"א מולינא היתה אוספת כספים למטרות צדקה (הסיפור הידוע מכאן: http://www.dirshu.co.il/כשיגיע-לעולם-העליון-ויראו-לו-כיצד-צחצח/), הייתה אסתר גלפר גבאית צדקה, ועוד.
אם הסמינרים שמלווים ברבנים ואישי חינוך נותנים כל שנה לבנות לאסוף כסף, מה שונה חברה ציבורית שעוזרת לכלל?
לצערינו כבר לא יודעים היום מה מותר ומה אסור.

• הוסף לסימניות
יש את הקטלוג!!
עוד מאט אעלה הכל מסודר. התאזרו בסבלנות!
קליפ אין לי עדיין - נחכה לצ'יז

• הוסף לסימניות
מי שרוצה להשתתף במכירה הסינית אשמח עם היא תתרום דרכי לפרטים באישי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כבר קליפ???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה קורה עם הקליפ?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה לקנות כרטיסים יכולה לעשות זאת דרכי

• הוסף לסימניות
מעלה לתועלת כולם,
קטלוג המכירה!!
כמובן אפשר לתרום דרכי ,
ומי שרוצה לתרום ישירות לעזר מציון ובלי שזה יעבור דרך נאמנות אשמח שיציין את שמי (לפרטים באישי)צפה בקובץ המצורף 432180
קטלוג.jpg

קבצים מצורפים

• קטלוג מכירה הסינית של עזר מציון לתרומות דרך @גרפיקאית עם מעוף.pdf
    5.3 MB · צפיות: 47
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שמעונינת לרכוש כרטיסים יכולה ליצור איתי קשר אני אחראית בירושלים אפשרי גם מערים אחרות

• הוסף לסימניות
כולן תשמחנה שיתרמו דרכן :)
קדימה, הגיע הזמן לתרום לארגון החשוב הזה!

היי
אפשר kתרום גם דרכי
פרטים באישי או במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה