מכירה סינית עזר מציון

• הוסף לסימניות
מה את רוצה??????????
לא אמרו לך מספיק ברור???
אולי את רוצה טלפון אישי מהרב צ'ולק?????

• הוסף לסימניות
מה אני רוצה? שיפסיקו לחנך פה אחד את השני בפורום הזה. זה הכל.
כל אחד יעשה מה שנראה לו נכון.
אני לא מדברת על מרכזת עזר מציון ועל פניתה מעל גבי במה זו, באמת שלא חשבתי שיש בעיה ביצירת קבוצה כזו.
אני מדברת על מי שלא קשור לעסק בכלל ורק מתנגח ופוגע בלי לחשוב שמאחורי כל ניק - יש בנ"א עם לב.

• הוסף לסימניות
בסה"כ ניסו להסביר לך שיתכן שיש בזה בעיה. כי את בעצמך אומרת שלא חשבת על כך לבד.
חבל לקחת ללב...:(

• הוסף לסימניות
לא מתנגחים בך!
מנסים להבין, ומגיעים להבנה ע"י שכל אחד מביע את דעותיו ושמוע את דעותיו של האחר.
את לא חיבת לקבל כל מה שאומרים לך, זכותך לשמוע ולא לקבל, זה לא מתוך מקום של לפגוע.
אלא של דיון.

• הוסף לסימניות
WOLD יקרה,
אם את באמת את חוששת שאני משקרת אותך
את יכולה לדפדף בהסטוריה שלי ולראות ששילת_250 זאת רוחי מייט - שכטר מיום הקמת הפורום הזה, אח"כ תתקשרי ל'עזר מציון' 1800-236-236 ותבברי מי אחראית על המכירה הסינית
ואם ישארו לך שאלות את יכולה לחזור אלי באישי ואשתדל לעזור.

• הוסף לסימניות
סליחה, זה היה מעצבים על מה שהיה קודם
זה בסדר, ירדתי מזה והכל ברור.

• הוסף לסימניות
WALD
אני מאד מעריכה את ההבנה שלך, ההודעה לא היתה אישית, אלא כללית לאחר שהשאלה הזאת עלתה מכמה כיוונים. אני בטוחה שכל אחד שעושה זאת עשה בתום לב, רק שתפקידי לאכוף את הכללים.

חשוב לי שתצאי בהרגשה טובה, אני רואה בפרופיל שלך שאת סטודנטית בתחום העיצוב, אם את מאזור ירושלים את מוזמנת לחפ"ק שלנו לשעה של טיפים ומתנות מקצועיות בתאום מראש באישי.

בהצלחה!
רוחי

• הוסף לסימניות
המון הצלחות
והלוואי שעזר מציון ימשיכו להצליח ולהוסיף משאבים כדי להמשיך לעזור לעם ישראל בכל התחומים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה