דרוש מידע מכירה עובדת בתחום הביטוח שמרויחה מעל 10K ?

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה חפרתי הרבה,
וגם עובדות ותיקות וטובות לא עוברות את ה - 10K.
למה זה כך?
מחפשת להתקדם בתחום,
לא מעוניינת לעזוב כרגע, אלא לשלב משהו נוסף.
אם את מכירה אופציה לשלב משהו בשעות הערב, אשמח לשמוע
(למשל תגבור ועבודה על מיילים לסוכנות / חברה
או הפקת פוליסות שאושרו לחידוש לסוכנות)

מדברת רק על תחום האלמנטרי.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מאיזה אזור את בארץ
אבל, בירושלים המשכורות יותר נמוכות מאזור המרכז.
ובסוכנויות ביטוח יש סוג של תקרת שכר של אזור ה-10,11
מצד שני, יש ביקוש לעובדים טובים ומוכנים לשלם גם יותר (אזור 14-15) למי שתותחית בתחום. צריך רק לדעת לדרוש.
זה לא מדוייק שעובדות ותיקות וטובות לא מרוויחות יותר מ-10, כי אני מכירה כמה וכמה שמרוויחות יותר מכך.

מציעה לך לנסות לפנות לסוכנים שעובדים כסוכנים יחידים וצריכים עזרה עם החידושים וכדו'.
דבר נוסף שאפשר לעשות זה ליצור שת"פ עם סוכנים שעושים בדיקת תיק ללקוח ומורידים הר הביטוח, במידה ויש להם ביטוח רכב ודירה, לרשום את תאריך החידוש ולבדוק אופציה להוזלה ואז את יכולה לבקש גם תשלום על כל מכירה שנסגרת. אפשר לעשות מזה ים כסף.

חוצמזה, מה עם להוציא רשיון סוכן ולבנות לעצמך תיק לקוחות?

• הוסף לסימניות
ובסוכנויות ביטוח יש סוג של תקרת שכר של אזור ה-10,11
מצד שני, יש ביקוש לעובדים טובים ומוכנים לשלם גם יותר (אזור 14-15) למי שתותחית בתחום
זהו, שחסרות בשוק עובדות ט-ו-ב-ו-ת.

ולהוציא רישיון לא רלוונטי לי.

• הוסף לסימניות
הבנתי שבחברות ביטוח חתמות עסק למשל, מרוויחות משכורת שיכולה בהחלט להתחרות עם הייטק.
ולדעתי עובדת טובה, אצל סוכן עצמאי, אחרי כמה שנים ונסיון יכולה גם להגיע לשם.

• הוסף לסימניות
הבנתי שבחברות ביטוח חתמות עסק למשל, מרוויחות משכורת שיכולה בהחלט להתחרות עם הייטק.
ולדעתי עובדת טובה, אצל סוכן עצמאי, אחרי כמה שנים ונסיון יכולה גם להגיע לשם.
לא חושבת שהן עוברות את ה - 14
ואתמול דיברתי עם עובדת חברה.
היא טוענת שהחברות משלמות הרבה פחות מסוכנים. :(

• הוסף לסימניות
לא חושבת שהן עוברות את ה - 14
ואתמול דיברתי עם עובדת חברה.
היא טוענת שהחברות משלמות הרבה פחות מסוכנים. :(
במגדל, חתמת עסק - מרוויחה היטב ומעלה.
ככה ידוע לי.
אבל שמעי- אני לא באלמנטר, אז אני לא לוקחת אחריות.

• הוסף לסימניות
מכירות סוכן שמחפש תגבור לאלמנטר?
בעבודה בערב מהבית, ללא דיבור עם לקוחות -
הפקת חידושים, שליחת עבר ביטוחי וכו' ..

• הוסף לסימניות
בתחום מכירות אלמנטר וכן בשימור לקוחות של כל התחומים ניתן להגיע לשכר חודשי של 20K
למי שטוב בזה כמובן
מהכרות

• הוסף לסימניות
בתחום מכירות אלמנטר וכן בשימור לקוחות של כל התחומים ניתן להגיע לשכר חודשי של 20K
למי שטוב בזה כמובן
מהכרות
יכול להיות,
אבל מכירות זה שוחק, ולדעתי מי שטובה, פחות תמצא את עצמה במכירות נטו.
היא צריכה יותר אתגר.

• הוסף לסימניות
במגדל, חתמת עסק - מרוויחה היטב ומעלה.
ככה ידוע לי.
אבל שמעי- אני לא באלמנטר, אז אני לא לוקחת אחריות.
גם לי ידוע שחתמות מרוויחות טוב
גם מיישבות תביעות
בפניקס אני יודעת שמשלמים ממש טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה