דרוש מידע מכירות את הקורס סולפז-למוזיקה?

• הוסף לסימניות
לימוד סולפז' הכוונה ללימוד שירה לפי תווים.
זה מאתגר, מפתח מאוד את השמיעה, וכיף מאוד - אם את אוהבת דיוק מוזיקלי ורוצה להתפתח בזה.
עובדים בעיקר על סולמות, עבודה על מרווחים, דיוק.
אני למדתי שנה בערך, נהניתי מאוד, לצערי נאלצתי להפסיק עקב מעבר דירה...

• הוסף לסימניות
את מתכוונת ל'סולפז'- שם של מקום או מה זה סולפז??
כי אם התכוונת לקורסי מקהלה 'סולפז' אז אני מכירה את נועה שמעבירה אותם והיא מקצועית מאד, זמרת ומוסמכת להוראת פיתוח קול.
(זה נושא שצריך מאד להיזהר איפה לומדים כדי לא לגרם לנזקים בלתי הפיכים במיתרי הקול)
סולפז המושג זה שירה לפי תווים- קריאת תווים בצליל שלהם

• הוסף לסימניות
אם התכוונת לשם של מקום - לא הבנתי את השאלה...
התשובה שלי התייחסה למושג המוזיקלי "סולפז'".

• הוסף לסימניות
לימוד סולפז' הכוונה ללימוד שירה לפי תווים.
זה מאתגר, מפתח מאוד את השמיעה, וכיף מאוד - אם את אוהבת דיוק מוזיקלי ורוצה להתפתח בזה.
עובדים בעיקר על סולמות, עבודה על מרווחים, דיוק.
אני למדתי שנה בערך, נהניתי מאוד, לצערי נאלצתי להפסיק עקב מעבר דירה...
האם לומדים שם ממש פיתוח קול? איך לשיר גבוהה,נמוך? מתי מהגרון מתי מנהטן וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה