אפשרות אחת היא לפזר סמוך להגשה.
אפשרות שניה לרפד תבנית אינגליש קייק או או תבנית עגולה קטנה או מקושטת מרופדת בנילון בתוספת לאורז, למלא מעל התוספת את האורז המבושל, קצת לדחוס. להפוך את התבנית על צלחת.
מתקבלת גבעה מסודרת בצורת התבנית, כשמעליה מקושט בתוספת יפה.
מקווה שהצלחתי להסביר כראוי.
מפזרים לפני ההגשה.
ההכנה:
בשמן עמוק לטגן קוביות בצל קטנטנות עד שנעשות פריכות.
להוציא על ניר סופג ולהוסיף חמוציות, שקדים מולבנים, שומשום קלוי, גרעיני חמניה וכו...
כדי להפוך את התערובת לאחידה אפשר להוסיף סילאן, קצת דבש, מעט מלח ופלפל שחור.
כשאת מגישה את האורז, קחי תבנית מאפינס אישית מאלומניום, שימי כף מהתערובת בתחתית, מעליה דחסי את האורז ואז תהפכי על הצלחת. מתקבל נהדר.
אגב, בשבת אסור ליצור את הצורה הזו בתוך תבנית.
אם אני מגישה בהגשה מרכזית אני עושה תהליך זהה בקערת הגשה או בצלחת עמוקה חד פעמית.
האמת שחשבתי שיש דרך להוסיף את זה גם בהכנה עצמה ולא הבנתי איך. (חשבתי ששמעתי ממישהי שכך היא עושה)
אני מבינה מהתשובות שמוסיפים לפני הגשה.
אני מוסיפה את זה בבישול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים