מכירות בגדים

• הוסף לסימניות
ערב פסח כולנו בתוך נעלי בית ועם סמרטוט ביד
וגם אם אתמול קראנו באיזה עיתון על מכירה X עדין מחר כבר שחכנו
אבל את פרוג אנחנו פותחות ומציצות כמה פעמים ביום?????!!!!
לא! רק להרפיה...:):):):):)
אז אולי שכל אחת תעשה חסד ותרים כפפה ותכתוב על מכירה שהיא מכירה באזורה
ליום זה או למחר וככה נהיה מעודכנות יותר
ולא נשכח ונצא לתרפיה מסוג מסע קניות ערב חג.
וביותר מי שהיתה במכירה מוצלחת שממשיכה אפילו במקום שונה שתעדכן...
בכל הערים ובל החנויות
בינתים נקיונות קלים מהירים ועליזים
שימו מוזיקה והכל יעבור במהירות.
אוטוטו ואנחנו בשולחן הסדר והכל בסדר.
בהצלחה לכולנו.

• הוסף לסימניות
בצפת- האם יש חנויות בגדים ונעליים לציבור החרדי? (אני מתכוונת לא חנויות של הקניונים/ביג וכו אלא בגדים נורמלים לחרדים)?

• הוסף לסימניות
המכירה של הנעלים ב35 ש"ח היום ברח' שטראוס כיכר השבת ירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה שם במכירה? אולי מספר ליצירת קשר? כי הבנתי שבבוקר לא היה כ-ל-ו-ם!!

• הוסף לסימניות
נעליים בירושלים רחוב נחמיה אולם ויזניץ - היום ומחר

• הוסף לסימניות
אני מדברת על נעלי ילדים ב-35 ש"ח, עד מתי פתוח??

• הוסף לסימניות
שופינג מכירות הים באולמי קאליב ומחר בבנות ירושלים (ירושלים)
מכירת בגדי ילדים היום בזופניק ברח' שטראוס. הייתי שם ויש דברים מאד יפים לתינוקות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;971758:
מכירת בגדי ילדים היום בזופניק ברח' שטראוס. הייתי שם ויש דברים מאד יפים לתינוקות...
האם יש להם גם נעליים?
עד מתי פתוח שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה