- הוסף לסימניות
בהחלט יכול להיותיכול להיות שזה קשור לכך שאתן קרובות משפחה.
כרחוקות בד"כ, וכשאת משלמת לה על כך שהיא באה איתך, זה בהחלט נעים.
כלומר, אני מקווה..
ושוב מאחלת לך שתהני
ואני כבר לא שוכחת הפעם לאחל גם על הניק
בהחלט יכול להיותיכול להיות שזה קשור לכך שאתן קרובות משפחה.
כרחוקות בד"כ, וכשאת משלמת לה על כך שהיא באה איתך, זה בהחלט נעים.
כלומר, אני מקווה..
איפה החנות הזו נמצאת?לא בדיוק יודע מה אתם מחפשים
אבל לפני תקופה הייתי בחנות של Marshalls
בניו ג'רזי וכמות הקונות החרדיות דוברות העיברית
שהיו שם גרמו לי לבדוק אם אני לא בקניון איילון..
יפה...איפה החנות הזו נמצאת?
אני רואה שכדאי באמת לצאת איתך לשופינגאת הקבלה נא לשלוח בדואר. תודה
![]()
טוב לדעת,יפה...
זה לא חנות זו רשת ענקית בכל ארה''ב
יש לה המון סניפים גם רגילים וגם עודפים
בסניף ששם אני הייתי יש בגדי מעצבים וטכסטיל לבית
במחירים מצחיקים אבל צריך לעבור שם יום שלם כי יש שם המון סחורה
לפי מה ששמעתי מהשיחות בעברית של הקונות הכל מוטס לישראל למכירות בבתים
לא מוצאת קישוראנחנו שולחים חשבוניות בסוף החודש על הכל ביחד...
ועד אז..זה הקישור לאתר שלהם
את יכולה להזין את המיקוד (כמו שמקובל בארה"ב) בשורת החיפוש
ואת מקבלת את כל החנויות שלהם בסביבה הקרובה לכתובתך
תתמקדי כמובן בחנויות העודפים, וגם בחנויות העודפים תתמקדי בעודפי העודפים
יש שם מציאות שחבל"ז.
אם אתם צריכים גם לאכול ואתם חובבי "אוכל יהודי" יש לי גם מקום מומלץ..אבל זה במרכז ווילימסבורג![]()
איפה זה נמצא בדיוק?בסופו של דבר הלכתי לבד
לא יכולתי להתעלל ככה במישהי, להסתובב שעות על גבי שעות ולא להתייחס לכאבי רגליים, כשיש עוד חנויות להספיק.
בקיצור, מצאתי קניון נחמד בשם staten island mall זה נמצא ליד סטייטן איילנד, ויש שם פריימרק, מייסיס, קרטרס, וכו'
ממש המון חנויות עד שהיה נמאס
בסופו של דבר, את הדברים הכי יפים מצאתי בבורו פארק ליד המקום שהתאכסנו בוואת הדברים הכי זולים בפריימרק!
בסופו של דבר, את הדברים הכי יפים מצאתי בבורו פארק ליד המקום שהתאכסנו בוואת הדברים הכי זולים בפריימרק!
ברור..תכלס,
אין כמו בבית![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים