מכירות משהי שמכינה עוגיות - נשיקות עם לוגו לפי בקשה?

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לפרטים
דחוף..

• הוסף לסימניות
אם לא הובנתי נכון,אני מחפשת נשיקה שתהיה כולה בצורת הלוגו לא מודפסת וכד'.
ראיתי עוגיות כאלו, ויודעת שיש משהי בירושלים שמכינה רק לא מצליחה לדלות פרטים עליה..
תודה!

• הוסף לסימניות
יש אחת בבני ברק , משהיא העלתה לפה לא מזמן תמונה,
היא מתעסקת עם נשיקות
קוראים לה "נשיקות מ.."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nlk;1214724:
יש אחת בבני ברק , משהיא העלתה לפה לא מזמן תמונה,
היא מתעסקת עם נשיקות
קוראים לה "נשיקות מ.."

אלו הפרטים שלה:
שיקות מ... רוצה להפתיע? לרגש ברעיון חדש ויחודי ?
דבר כזה לא ראית!
זרי פרחים טעימים ומרהיבים.
"נשיקות מ"... משווקת נשיקות meringle יוקרתיים בעיצובים ובפרחים.
* מעשיר בארים
* עמיד לאורך זמן
* כשר למהדרין
*אפשרות למשלוח

• טלפון: 03-6198233
  • כתובת: סעדיה גאון 8 בני ברק
  • שעות פעילות: יום א' - יום שישי 21:00 - 08:00
  • מידע על העסק: פתוח בשישי

• הוסף לסימניות
יו, תעלו תמונה, נשמע ממש שיווקי!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן, אכן פנינו אליה, אבל לכמות שאני צריכה היא צריכה חודש מראש............. וזה לפורים...

• הוסף לסימניות
אסתר, חסום לי הלינק שצרפת, מה משהי שמכינה? יש הכשר? אני חיבת בדץ

• הוסף לסימניות
מה שהיא העלתה זה נשיקות עם הדפסה של לוגו בתחתית.

• הוסף לסימניות
אוקי אז לא לזה כוונתי,
בבצק סוכר מכירות משהי אבל לא מידי יקרה? הבנתי שהעיסוק בו מורכב והמחיר בהתאם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה