חבל...לא הספקנו להוציא קטלוג, כי כמעט הכל נגמר................
כבר צילמתי הכל, אבל לא היה ענין להמשיך-הסחורה נחטפה.חבל...
הייתי רוצה מאוד לראות ולהזמין
אין לי זמן להגיע למרכז עד פסח!
בבני ברק-פרנזים-ר' עקיבא 95, ר' עקיבא 61 והשומר 10.
קישוטי שיער יפים, במגוון צבעים וגוונים.
אני חושבת שהטווח של 10-25 ש"ח לפריט נחשב שפוי +++,
וזה הטווח של רוב קישוטי השיער אצלינו בחנויות הנ"ל.
לא הספקנו להוציא קטלוג, כי כמעט הכל נגמר................
אני מאד מאד מאד אוהבת לקנות בחנויות הנל,תמיד מחירים שפויים,סחורה מהממתבבני ברק-פרנזים-ר' עקיבא 95, ר' עקיבא 61 והשומר 10.
קישוטי שיער יפים, במגוון צבעים וגוונים.
אני חושבת שהטווח של 10-25 ש"ח לפריט נחשב שפוי +++,
וזה הטווח של רוב קישוטי השיער אצלינו בחנויות הנ"ל.
לא הספקנו להוציא קטלוג, כי כמעט הכל נגמר................
פעם הבאה תגידי שלוםאני מאד מאד מאד אוהבת לקנות בחנויות הנל,תמיד מחירים שפויים,סחורה מהממת
ומוכרות אדיבות
באיזה סניף את נמצאת?אני קונה בהשומר הרבהפעם הבאה תגידי שלום![]()
אתמול הייתי שם.באיזה סניף את נמצאת?אני קונה בהשומר הרבה
מיוחד!!צפה בקובץ המצורף 340129 אני מכינה קשתות בהתאמה לבגד עד 30 ש"ח
בבני ברק
צפה בקובץ המצורף 340129 אני מכינה קשתות בהתאמה לבגד עד 30 ש"ח
בבני ברק
ואם אשלח לך תמונה של הבגדים, תוכלי להכין עד החג ושאספיק לשלוח מישהו אליך כדי שיעביר לי אותם? אני פשוט לא בניברקית
בעז"ה.ואם אשלח לך תמונה של הבגדים, תוכלי להכין עד החג ושאספיק לשלוח מישהו אליך כדי שיעביר לי אותם? אני פשוט לא בניברקית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים