מכירות תוכניות, הופעות והצגות לנשים? צריכה את עזרתכן!

• הוסף לסימניות
אנחנו מעוניינים בעז"ה לעשות בחנוכה כנס גדול לנשים ונערות.

החלק הראשון של הכנס יהיה הרצאה של רב מוכר (אמור למשוך קהל יעד של אמהות ונערות שהרצאה מרב כזה תגרום להן להגיע), ולאחר מכן אנו רוצים להביא הופעה/הצגה/תוכנית/סרט (לא יודעים מה מתאים ומקובל) שיביא את קהל היעד של האמהות והבנות שלא היו מגיעות מלכתחילה רק להרצאה.

ברצוננו להתייעץ: על איזה ז'אנר הייתן הולכות?
יש הופעה ספציפית שאתן יכולות להמליץ עליה?
חשוב לנו שזה יהיה משהו "עם שם" כדי שימשוך נשים ונערות להגיע כבר משלב המודעות ולא שרק יהנו אם יגיעו...

עוד כמה פרטים שאולי יעזרו לכן להמליץ לנו נכון:

את הכנס אנחנו עורכים באולם גדול המותאם להופעות כמובן.
הכנס הוא מטעם הסמינר (ה'-ו') שפתחנו השנה בטבריה. מטרת הכנס היא להציג את בנות הסמינר והצוות ואת הרמה הרוחנית שלו, לגרום לאמהות ולבנות להבין שיש כאן סמינר רציני שמשקיע הן בבנות ובלימודים והן מבחינה רוחנית בהרצאות ומבחינה חברתית בתוכניות, טיולים וכו' - כמו כל סמינר בארץ.
בין ההרצאה להופעה המחנכת תישא מספר מילים והבנות תעלנה על הבמה לשיר/ הקראה קצרה.
עכשיו צריך למצוא את התוכנית שתתאים לחנוכה, לאופי של סמינר חרדי, שתתאים לאחר הרצאה ושתהיה מספיק מעניינת שירצו להיות בה לפני וידברו עליה הרבה אחרי...

אז יש לכן רעיון?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בסמינר קלאסי כמו סגנון ירושלים בני ברק, אז יש לך כמה אפשרויות:
1. מצגת עוצמתית- כמו אלו שהמליצו עליהן- בקש ממני דבר, או החדשה שהעלו כאן, מצגות של לאה לנדא, לא ראיתי אותן ספציפית אבל יש להן את הרייטינג שלהן. סגנון רציני וכבד יותר.
2. יש משהו ששמעתי שהוא מדהים ואם יש לכם תקציבים מכובדים אויל תלכו על זה- הכנריות הקטנות- הופעת סיפור בליווי קבוצה גדולה של כנריות ילדות- נשמע מדהים. ויש עוד דברים אמנותיים מהסוג הזה.
3. הופעת הומור- יש כל מיני זוגות של נשים מוכרות שעושות תכניות כאלה- בתיה ודיני, רוחי ויהודית וכו'. זה משהו קליל שממלא אולמות.
מה עוד? אין סוף...

• הוסף לסימניות
את האמת שאם יש לכם אפשרות- הדבר המועיל והמייחצן ביותר הוא הופעה גדולה ומקצועית של התלמידות שלכם, שכמוה עושים בסמינרים הגדולים בירושלים. כמו לדוגמא- מאמין וזורע, איסתרק וכו'.

• הוסף לסימניות
העניין שבגלל שהסמינר חדש אין עדיין הרבה תלמידות בשביל לעשות איתן הופעה כזו.

נשמח להמלצות ספציפיות - מה היה מושך אתכן לצאת מהבית בחנוכה אולי גם כל המשפחה ען האחיות, הגיסות וכו'?

• הוסף לסימניות
הכנריות הקטנות, פשוט מדהים, אני לא מתרגשת מהר מתוכניות, ראיתי מתוקף עבודתי הרבה, אבל המחיר בין 10.000 ל 15.000
בא לי לראות שוב ושוב......

• הוסף לסימניות
שימי לב- יש דברים שמושכים כמו סרטים וכו',אבל כדי להראות שהסמינר ערכי וכו, תלכי על משהו שמרן וסולידי.

• הוסף לסימניות
כבי יוסקוביץ- השם שאומר הכל
יש לה הרבה סוגים של תוכניות
מרגשות, מצחיקות ומלאות תוכן
מנסיון הייתי בחלק מהתוכניות שלה ולא נרגעתי
אם יענין אותך תשלחי לי באישי
ואני אחפש את המספר שלה
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
אגב, עדן, משלבים שחקניות מבחוץ, זה מאוד הולך, אחר כך אפשר לעשות עוד רווחים מזה..

• הוסף לסימניות
כבי לא מתאימה לתכנית לציבור מגוון שבא ללא מחויבות, לדעתי. היא מתאימה לתכנית פנימית.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, עדן, תבררי טוב טוב לפני שאת לוקחת משהו. זה לפעמים מאוד מטעה. תראי בעצמך או שתשאלי מישהו קרוב או מאוד אמין.

• הוסף לסימניות
טיפ הכי חשוב שאפרתה כתבה, לעולם אבל לעולם אל תקחי תוכנית לפני שבדקת וראית בצמך.
דנה שורצמן יש לה תוכנית חדשה לא כ"כ יקרה תבדקי.

• הוסף לסימניות
את דנה מביאים בסמינרים? תבררי. אבל בכל מקרה- לא זה הסגנו ןשאת צריכה לדעתי. תביאי תכנית אמנותית, מרשימה, של צפיה יפה, עשירה. זה מה שמתאים לצורך שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1115186:
הכנריות הקטנות, פשוט מדהים, אני לא מתרגשת מהר מתוכניות, ראיתי מתוקף עבודתי הרבה, אבל המחיר בין 10.000 ל 15.000
בא לי לראות שוב ושוב......

על מה התוכנית? מה הנושא?
אני מאמינה שיש משהו מעבר לנגינת הכינורות...

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה סיפור מיוחד שזור בנגינת הכינורות, אבל מכל מי שראה שמעתי שזה היה מאלף. זו במה שלמה מלאה בכנריות בגילאים שונים, אני מאמינה שזו חויה שלא מהעולם הזה..

• הוסף לסימניות
וואו קשה להעביר במילים, צריך לראות כדי להבין ראיתי רק דוגמית, זה מלווה בשירה ועוד סוגי כלים פשוט אין מילים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1115216:
הבנתי שזה סיפור מיוחד שזור בנגינת הכינורות, אבל מכל מי שראה שמעתי שזה היה מאלף. זו במה שלמה מלאה בכנריות בגילאים שונים, אני מאמינה שזו חויה שלא מהעולם הזה..

זה באמת מאוד מאוד מרגש.
עוצמתי במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
אפרתה, התובנות וההמלצות שלך מעולות והן בדיוק מה שאני צריכה.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה