עזרה מכירים אתר שיוצר דמויות ועורך אותן לפי פרומט?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אתר (שנפתח בנטפרי, עדיפות לחינמי כמובן) שעורך דמות.
כלומר אני מעלה תמונה של דמות ומבקשת ממנו ליצור אותה בתנוחה מסוימת, עם הבעה מסוימת או על רקע מסוים.
או אתר ליצירת תמונות שמצליח ליצור דמות עקבית על פי תיאור.
העניין הוא שאני רוצה ליצור את אותה דמות בדיוק בכל מיני וריאציות.

מכירים משהו כזה? או שלא קיים? מחיפוש פשוט בגוגל לא מצאתי, אבל אולי לא ידעתי מה לחפש.
ממש יעזור לי.

• הוסף לסימניות
GPT

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל הוא לא מצליח ליצור את אותה דמות בכל מיני תנוחות.
הכי הרבה שהוא יכול להגיע זה דמות דומה - כלומר עם אותו שיער או משהו כזה.
אני רוצה את אותה דמות בכל מיני פוזות.
אז הוא לא כ"כ מתאים לי.

• הוסף לסימניות
לי יצר ממש אותה דמות
אבל לא ראליסטית
העלתי לו דמות של תינוק
העלתי לו בימבה
כתבתי לו תיצור לי תמונה שהדמות שלהתינוק יושב בבימה
עשה מעולה
אח"כ ביקשתי ממנו שהתינוק יקום מהבימבה וימחא כפיים
בכל בקשה אני מעלה שוב את הדמות של התינוק

• הוסף לסימניות
לי יצר ממש אותה דמות
אבל לא ראליסטית
העלתי לו דמות של תינוק
העלתי לו בימבה
כתבתי לו תיצור לי תמונה שהדמות שלהתינוק יושב בבימה
עשה מעולה
אח"כ ביקשתי ממנו שהתינוק יקום מהבימבה וימחא כפיים
בכל בקשה אני מעלה שוב את הדמות של התינוק
באמת? לא ידעתי.
מעניין לנסות.
תודה רבה רבה.

אבל אין איזה אתר שמיועד רק לזה?
כלומר, כמו האלו שרק יוצרים תמונות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה