דרוש מידע מכירים את בית שמש? כנסו---

• הוסף לסימניות
יצא לי השבוע לצלם לצורך פרוייקט את רמה ב' ברחפן,
לא יודעת איך קרה שבשעה האחרונה זנחתי את העבודה הרבה וערכתי את הסרטונים
אז הנה הקליפ באיכות נמוכה:

מזהים את הרחובות?;)
הנה קישור מגיקוד לחסומים, צריך להוריד סולמיות מהקישור

ולקינוח,פנורמה של נהר הירדן-הרצוג

קבצים מצורפים

• פנורמה0.jpg
    2.4 MB · צפיות: 111
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צריך ללחוץ על הקישור לסרטון,
ואז בשורת חיפוש למעלה להוריד את הסולמיות.
איך אני מעלה את הפנורמה כתמונה פתוחה? אני רואה שזה בא בתור קובץ מצורף..

• הוסף לסימניות
מותר להטיס כך רחפניים ברחובות אם כן יש לי כמה מסיימות משבילך, ובבקשה לא להציץ לי בחלון.

• הוסף לסימניות
@מלכי שפירא
מה הכללים להטסת רחפנים לצילום וכד'
האם צריך רישיון?
האם יש כללי אסור ומותר?
צריך לעדכן מישהו לפני או אחרי?
בהחלט יש כללים,
יש מקומות אדומים שא"א להעלות בהם-מקומות בטחוניים מסווגים, כמעט כל ירושלים אדומה..
לייד מחנות צבאיים, מפעלים מסויימים-אסור.
אסור זה אומר שהעלאת רחפן במזרח ירושלים נגמרת בירוט תוך כמה דקות.
יש מטיסים חובבנים, ועליהם יש הגבלות מיקום וגובה
ואפשר לעשות רישיון טייס, ואז יש יותר אפשרויות בהטסה.

• הוסף לסימניות
וואו,
אהבתי איך שהרחפן טס ברחובות...
מהמם !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה