הרעיון כשלעצמו חביב וחכם, השאלה האם הוא תורם להתנהלות צנועה כיאה לפורום של שומרי תורה ומצוות.נכתב ע"י יוגב ברדה;869808:דרך אגב, אין אפשרות פשוט שיהיה איזה לוגו קטן (צנוע! תירגעו...) שיגדיר האם הניק הוא של בן או בת? משהו כמו קוקיות לבנות וכיפה לבנים? אני כבר לא יודע איך לפנות ובאיזה לשון, וכבר היו טעויות בשלל האשכולות שנבעו משמות הניקים המקוריים...
נכתב ע"י יוגב ברדה;869808:למיטב זכרוני, אמורה להיות שם הגדרת זכויות שימוש לכל הורדה. צריך לבדוק כל אחד לגופו... בגדול נראה לי שזה גם למסחרי, אבל אל תתפסי אותי על המילה.
דרך אגב, אין אפשרות פשוט שיהיה איזה לוגו קטן (צנוע! תירגעו...) שיגדיר האם הניק הוא של בן או בת? משהו כמו קוקיות לבנות וכיפה לבנים? אני כבר לא יודע איך לפנות ובאיזה לשון, וכבר היו טעויות בשלל האשכולות שנבעו משמות הניקים המקוריים...
נכתב ע"י חיוך;869687:מכירים את האתר all-free-download.com ??
האם הוא חינמי??
תזכו למצוות!
![]()
נכתב ע"י אילה כהנמן;872126:זה אתר חינמי מעולה אני נעזרת בו המון יש שם גם מלא וקטורים חינם בדיוק כמו בשאטר.
נכתב ע"י תקוה;872214:חסום לכם.
בשורות הכחולות שמתחת לתמונות במאוזן יש תמונות חינם
נכתב ע"י אילה כהנמן;872126:זה אתר חינמי מעולה אני נעזרת בו המון יש שם גם מלא וקטורים חינם בדיוק כמו בשאטר.
נו אישרו? יש מה לנסות? את באתרוג?נכתב ע"י גרף הול;872223:תודה!
ביקשתי שיפתחו לי, יש תקוה!![]()
נכתב ע"י טירה;872540:נו אישרו? יש מה לנסות? את באתרוג?
נכתב ע"י חננוש;873087:גם בנתיב אישרו!
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים