מכירים את הבית המדרש הזה?

• הוסף לסימניות
מעניין לי מה דעת המומחים על התמונה
תודה מראש

קבצים מצורפים

• ahavas torahsmall.jpg
    KB 303.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אתה שואל על הבית מדרש ומראה לנו עץ?
תתן קצת הסבר על התמונה..

• הוסף לסימניות
אם ניסית ליצור תמונה סטייל קבר רחל + עץ, אז בעיני הכהות נכשלת.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה הבית מדרש ברח' תורת חסד פינת סורוצקין, לגבי התמונה אני לא מומחה

• הוסף לסימניות
בס"ד

לא ברור הזוית, הקומפוזיציה, החדות ושלל ירקות.

• הוסף לסימניות
הלו???? מישהו שם?

מה קרה לפורום??? אני מתחיל לתהות אחרי שאני רואה את התמונה הזו האם התמונות בתיק העבודה של הניק הזה הם של אותו הצלם או שלא...

• הוסף לסימניות
זה נראה אהבת תורה, רק לא ברור לי מאיפה זה צולם, ז"א, מאיזה רחוב?

• הוסף לסימניות
צולם מרח' אמרי בינה
כל התמונות שלי, אהבתי את התמונה הזאת בגלל האוירה והתאורה והצבעים גם הקומפוזיציה רק מפריע לי החוטי חשמל וכו'. זה לא היה צריך להיות תמונה טובה של הבנין הרי לא רואים כמעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;586057:
מעניין לי מה דעת המומחים על התמונה
תודה מראש

דעת המומחים אינה נוחה :)
תמונה לא טובה, מכל בחינה, לצערי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;586270:
מה קרה לפורום??? אני מתחיל לתהות אחרי שאני רואה את התמונה הזו האם התמונות בתיק העבודה של הניק הזה הם של אותו הצלם או שלא...

אכן תעלומה...

• הוסף לסימניות
קטונתי אחרי כל ה"מחמאות" מלהגיב.

אבל דווקא... אהבתי.
מחילה מכל המומחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;586527:
קטונתי אחרי כל ה"מחמאות" מלהגיב.

אבל דווקא... אהבתי.
מחילה מכל המומחים.

הנאה מתמונה שייכת לחוש הטעם ואם אהבת אין על מה להתנצל,
הבקשה היתה לדעת מה אומרים המומחים, אז הם אמרו....
אתה קטונת ואני פיצפונתי מהם ועדיין אפשר להתחבר לתמונה ואפשר שלא...\
הכל כמובן באופן חיובי (גם הביקורות הקשות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה