דרוש מידע מכירים את הגימבוי הזה?

• הוסף לסימניות
לכידה.JPG

אולי אתם יודעים איפה אפשר למצוא אותו בזול?
אני יודעת שבארה"ב יש אותו אבל איפה???
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
קוראים לזה ניננטנדו DSו, קונים אותו בחנויות למשחקי מחשב וקונסולות (והוא יקר בארץ, מינימום 800 ש"ח).
אבל אפשר למצוא ביד 2 במצב מצוין.
צריך להזהר עם המשחקים, יש ביניהם כאלו שממש לא ראויים.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה
את יודעת איפה יש אותו ביד 2?
אפשר להסיר ממנו משחקים? מי יכול?

• הוסף לסימניות
כן, המקורי.
אני לא יודעת כמה עולה כאן, אני קניתי בחול, אבל ממליצה לקנות בארץ,
למרכז אליקטרוניקה יש גם דיסק עם משחקים כשרים.

• הוסף לסימניות
הנינטנדו עובד עם דיסקים קטנים (קצת יותר גדול מכרטיס זיכרון רגיל, כל כרטיס והמשחק שמותקן בו. ) יש "כרטיס פורץ" הכוונה שפרצו את החסימה ואפשר להתקין הרבה משחקים על כרטיס זיכרון עם המתאם.
יש כאלו שמוכרים ביד2 את הנינטנדו עם כרטיס פורץ עם המון משחקים - זה משתלם, כי בחנות כל משחק בודד עולה כ - 60 ש"ח.
תראו אם הקישור ליד2 נפתח אצלכם:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2Gall...e=&untilPrice=&Info=&City=&HomeTypeID=&Page=2

ואגב, בחו"ל זה הרבה יותר זול, אם יש מי שיכול להביא משם.

• הוסף לסימניות
אני קניתי ביד2, ב360 ש"ח עם כרטיס פורץ. אח"כ דוד שלי מלונדון אמר שהוא קנה חדש בפחות ממה ששילמתי על משומש.. לא יודעת לומר לך בדיוק, אני לא קונה דרך אתרים בחו"ל (חוץ מעליאקספרס ונקסט), אבל הבנתי שהוא קנה באיביי או באמזון.

• הוסף לסימניות
אני קניתי ביד2, ב360 ש"ח עם כרטיס פורץ. אח"כ דוד שלי מלונדון אמר שהוא קנה חדש בפחות ממה ששילמתי על משומש.. לא יודעת לומר לך בדיוק, אני לא קונה דרך אתרים בחו"ל (חוץ מעליאקספרס ונקסט), אבל הבנתי שהוא קנה באיביי או באמזון.
יש לך קישור לשם?

• הוסף לסימניות
לא, אין לי קישור, זה הוא קנה שם, לא אני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה